Akşam gelecem dediydi gelmedi de mi 😄Halim e sulandı ya laa
Akşam gelecem dediydi gelmedi de mi 😄Halim e sulandı ya laa
Konu beni aşardan sonra bb😁Akşam gelecem dediydi gelmedi de mi 😄
Terbiyesizliğin luzmu yok hemşehrim 😀 şimdi sizi sulandiririm gelirsem esenyurtmudur eskisehirbaglarimidir batallaltimidirHalim e sulandı ya laa
çok görmek istiyorsan buyur gel beyazşehire😀Akşam gelecem dediydi gelmedi de mi 😄
Esenyurttayım qel heleTerbiyesizliğin luzmu yok hemşehrim 😀 şimdi sizi sulandiririm gelirsem esenyurtmudur eskisehirbaglarimidir batallaltimidir
Memlete gelsem senin oraya mı gelirim pastırma sucuk için kaleye giderim 😆çok görmek istiyorsan buyur gel beyazşehire😀
Banada qelebilin qardasm😁😍Memlete gelsem senin oraya mı gelirim pastırma sucuk için kaleye giderim 😆
Hadi bırakalım kumarı gerçeklere gelelim size ihtiyacım var...!! Nevin Doğanay sarhoşum...
Ağa daha ne zamana kadar robot muamelesi görecem tribe giriyorum 😄 @DaimonBanada qelebilin qardasm😁😍
Vay halime vay halime dağlar dayanmaz halimeİnan yaşamadığımız görmediğimiz insan kalmadı insanlıktan çıktık demekki
Robot seni uzaaa😀Ağa daha ne zamana kadar robot muamelesi görecem tribe giriyorum 😄 @Daimon
Işsizmisin sen?Neyse hangi oyun veriyor ya para lazim😀
Lütfen müstakbel kız arkadaşıma işsiz deme 😀Işsizmisin sen?
Bro kiz kilikli erkek cok piyasada.amaci ne onuda anlamadim cok garip insanlar varLütfen müstakbel kız arkadaşıma işsiz deme 😀