Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nefes Alamıyorum. 3x7 Oynamayın Oynatmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,590
2,182
113
Ya abicim hangi doğrulardan bahsediyorsun sen kafamı buluyorsun gece gece kafan mı güzel senin ben anlamadım gitti kim burada kumar oynamayı savunuyor kardesim herkes kötü bir şey oldugunu soyluyor zaten doğrusu hiç oynamamak zaten kumarın bilinçlisi milinçlisi olmaz kendini kandırmaktan Baska bısey değildir bu daha da uzatmıcam konuyu gecen güzel olsun
Peki 👍😀

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,153
1,715
113
Evet gece bekcisiyim doğru anladın vallahi bravo 🤣👏👏
Bende forumda gece bekçiliğine başladım şartları çok iyi değil ama günde iki deneme bonusu ve aylık üye etkinlikleriyle günümüzü geçirmeye calisiyoz dost bugünümuze şükür
Yav kırmaya gerek yok birbirinizi neyse artık, zaten bir hızlı kumarbaz check-up'ı yaptık beraber 1 saate güneş doğacak.
Adsız kumarbazlar terapisi

Malatyali44

Zübükzade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,414
7,962
113
Ben mi? Niye öyle dedin ki ? Yazdıklarımın hangi yeri yanlış. Bak ben senin yazdığın düşüncelere bile katılıp yazdıklarını beğendim. Aynı şeyleri düşünüyoruz belliki. Peki niye ben senin söylediğin gibi olayım ki tutarsızsin sanki 😆
Gladio sana laf etmesem rahat edemiyorum. Elimde değil. 🤣 Öpüyorum gözlerinden. :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,826
78,121
113
Kumarbazlar olarak inatız hepimiz dikkat ettim kendi dediğine ikna edene kadar susmuyor kimse
Eyvallah tamam haklısın yok lügatta
Her alanda kazanma arzusu

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,153
1,715
113
Ben de hayır işi yapacağını düşünmedim zaten pek :D
Yaklaşık 3/4 aydır ne zaman bi kazanıyor gibi olsam hep aynı söz çıkıyor ağzımdan ulan diyorum bi beni şaşırtacak rakama gelelim forumda etkinlikte açacam diyorum gece konularda ansizin bir kaç aktif üyenin dm kutusunda belirecegim diyorum dualar ediyorum yok arkadaş. Olmuyor olmuyor kafayı yemelik durumdayiz. Onu bunu geçtim artık bi parada yok gelirde yok hani yarın olsun şu maasim gelsin de atayım cevireyim falan kalmadı öyle bir parada yok inan çok zor şartlar altında yatırım yapacak para denkliyoruz bazen su FTN turnuvalarindan bu yana belimiz bı turlu dogrultamadik.

Malatyali44

Zübükzade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,414
7,962
113
Kumarbazlar olarak inatız hepimiz dikkat ettim kendi dediğine ikna edene kadar susmuyor kimse
Eyvallah tamam haklısın yok lügatta
Her alanda kazanma arzusu
Cok dogru soyledin vallahi. Her alanın inatçısi başarılı olur. Kumarin inatçısı beter oluyor Enişte. 🤣

efeberkk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
441
278
63
Kardeş bu paralar öyle bu tribe girilecek paralar değil bu paralar seni sıkıntıya sokuyorsa zaten oynama neyini oynuyorsun haramı helal yapıyorsun 1000 tlni 2000 yapsan ne olacak la delimisin siktir et oynama bende okumaya başlayınca dedim.heralde 200 300 bin kaybetti gözünü seveyim.ya
dost paraları çok büyük mahçup olcağım iki kişiden alıp yerine koyamadan kaybettim bu satılık o çocukları yüzünden. ona kızgınlığım ona ağlayıp zırladım iki saat. çektim ama güncelleme varmış betcoda iptal edip kaybettim allah kahretsın benı

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,153
1,715
113
Bak şu sohbeti yapmasaydik şu geçen 1 saat nasıl geçerdi tahmin edemiyorum dostlar. Ciddi ruh hastası olma yolunda ilerlediğime her geçen gün şahit oluyorum 😄

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
576
177
43
dost paraları çok büyük mahçup olcağım iki kişiden alıp yerine koyamadan kaybettim bu satılık o çocukları yüzünden. ona kızgınlığım ona ağlayıp zırladım iki saat. çektim ama güncelleme varmış betcoda iptal edip kaybettim allah kahretsın benı
Kayıp bonusunu aldın mı bari borcun birini kapa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...