- 13,418
- 8,911
- 113
Hop hemen takibe geçiyoruz güzell bol şans bunuda getirelim reis1 dk b sonra basliyor bu arada sitede yayin var izlemek isteyen izleyebiliyor.siteden twche geciliyor orasi kesintisiz donma yok isteyen izleyebilir
Hop hemen takibe geçiyoruz güzell bol şans bunuda getirelim reis1 dk b sonra basliyor bu arada sitede yayin var izlemek isteyen izleyebiliyor.siteden twche geciliyor orasi kesintisiz donma yok isteyen izleyebilir
Bol şans knk1 dk b sonra basliyor bu arada sitede yayin var izlemek isteyen izleyebiliyor.siteden twche geciliyor orasi kesintisiz donma yok isteyen izleyebilir
İnanin kendimden cok sizler icin istiyorum 600 yapmayi.olmazsa cok uzulucam olursa cok sevinirimBas kasayi bu totemle galata barca ile oynasin galaya maci aldırırız hdjsjs
bol şansların olsun dost link rica etsem yollama sansın olur mu twicin izleme linkini1 dk b sonra basliyor bu arada sitede yayin var izlemek isteyen izleyebiliyor.siteden twche geciliyor orasi kesintisiz donma yok isteyen izleyebilir
1 dk b sonra basliyor bu arada sitede yayin var izlemek isteyen izleyebiliyor.siteden twche geciliyor orasi kesintisiz donma yok isteyen izleyebilir
Sen adamsın reis vallahi adamsınİnanin kendimden cok sizler icin istiyorum 600 yapmayi.olmazsa cok uzulucam olursa cok sevinirim
iyiki varsın dostİnanin kendimden cok sizler icin istiyorum 600 yapmayi.olmazsa cok uzulucam olursa cok sevinirim
Kralsınİnanin kendimden cok sizler icin istiyorum 600 yapmayi.olmazsa cok uzulucam olursa cok sevinirim