Yok daha yollamamislarumut kadir reisten ses varmı?
Yok daha yollamamislarumut kadir reisten ses varmı?
tamam .düşünsene boyle bı seye dusuyoz bızdeYok daha yollamamislar
Kimin ne oldugu belli kadir abiden beklenmeztamam .düşünsene boyle bı seye dusuyoz bızde
50 yollamayacak zaten heveslenmeyin ben ona liste verdim omlara atacakKimin ne oldugu belli kadir abiden beklenmez
50 yollamayacak zaten heveslenmeyin ben ona liste verdim omlara atacak
kardesim zaten 50sinde degılım Kadirin reisin adamlıgını herkes bilir gecen telefonda 2 saat konustuk mq sabah 5teKimin ne oldugu belli kadir abiden beklenmez
ıyılerden korkacaksın bu zamanda unutmaKimin ne oldugu belli kadir abiden beklenmez
Arkadas zaman öldürüyor havale vakti gectigi anda aradi dimiBeni aradı dediki havalemi tayım arkadaşlara dedi yoks Jeton uygulamarı warmı dedı
dddiyorkı cepbank yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
He ya geldi 60tl yi 600 yapip çektimNe oldu beyler katladınız mı 60 TE LA larınızı
Hayırlı olsun bir de günahını aldınız çocuğunHe ya geldi 60tl yi 600 yapip çektim
Yani yani yazik oldu tok be patron 2saat ortadan kayboldu gondermiycek dedik hala 1haftadir herkes poliyannacilik yapiyor yok tuvalettedir yok hacca gitti la 1haftada bonusla 60degil 600tl kazandim bunamiminnet edicemHayırlı olsun bir de günahını aldınız çocuğun
iyi sevindim adına. Arkadaşın biri mesaj atmışda bana abi konuyu aç adamın işine geliyor diye. Hala umudu olan ver demek kiYani yani yazik oldu tok be patron 2saat ortadan kayboldu gondermiycek dedik hala 1haftadir herkes poliyannacilik yapiyor yok tuvalettedir yok hacca gitti la 1haftada bonusla 60degil 600tl kazandim bunamiminnet edicem