Sahtekar bir site benim parama kondular 100 TL yatırdım çekim talebi verdim deneme bonusu ile 200 TL gitti üyeliğimide sildiler ve canlı destek atıyor beniDikkat edin netten bet bence tehlikeli nete koyup kacabilirler
Sahtekar bir site benim parama kondular 100 TL yatırdım çekim talebi verdim deneme bonusu ile 200 TL gitti üyeliğimide sildiler ve canlı destek atıyor beniDikkat edin netten bet bence tehlikeli nete koyup kacabilirler
Yorumum da ne yazıyor kardeşSahtekar bir site benim parama kondular 100 TL yatırdım çekim talebi verdim deneme bonusu ile 200 TL gitti üyeliğimide sildiler ve canlı destek atıyor beni
Benim olayım yaklaşık 1 ay önce oldu...Yorumum da ne yazıyor kardeş
Geçmiş olsun canlıya baskı yapBenim olayım yaklaşık 1 ay önce oldu...
Dolandiriciligin bu kadar ucuzu2 maçım yatmasına rağmen tuttu olarak gösterdiler sonrasında yatırım alıp bonus cevrimini iptal ediceklerdi dikkat edin arkadaşlar ben erken uyandim mevzuya tam bir dolandırıcı site
Vay serefsizler2 maçım yatmasına rağmen tuttu olarak gösterdiler sonrasında yatırım alıp bonus cevrimini iptal ediceklerdi dikkat edin arkadaşlar ben erken uyandim mevzuya tam bir dolandırıcı site
bakın union Berlin maçınida kazandı olaarak gösterdi forumda paylasicam diyince onu kaybetti olarak gösterdiler ama nunberg maçı hala kazandı gösteriyor oysaki oda yattı tam Tokatçı bunlar2 maçım yatmasına rağmen tuttu olarak gösterdiler sonrasında yatırım alıp bonus cevrimini iptal ediceklerdi dikkat edin arkadaşlar ben erken uyandim mevzuya tam bir dolandırıcı site
Canlı yada giremiyorumki komple sistem dışı birakmislar beniGeçmiş olsun canlıya baskı yap
hadi be 😠2 maçım yatmasına rağmen tuttu olarak gösterdiler sonrasında yatırım alıp bonus cevrimini iptal ediceklerdi dikkat edin arkadaşlar ben erken uyandim mevzuya tam bir dolandırıcı site