Dmd ye baksana kankaEvt 300 geldi
Dmd ye baksana kankaEvt 300 geldi
Evet giriş var siteyeSiteye giriyor mu sizde
Link atar mısınEvet giriş var siteye
Link atar mısın
Yok kanka girilmiyor buna
Şuan açık bnde siteYok kanka girilmiyor buna
Uamrım güncelleme falan vardırBen 400 yatırım yaptım normal siteye 2 bin yaptım deneme bonusu diye sildiler halbuki normal yatırım yaptım site kapandı şimdi
Şuan açık bnde site
Demekki kanka yiyemedilklerini atmıyorlar aktif bırakıyorlar yediklerini banlıyorlarŞuan açık bnde site
Canlı destekle konuştum 14.800 bakiye var 500 yatırım yap maksimum 10.000 çekebilirsin dedi ama inanmadım o yüzden yatırım yapıp çeken olursa öyle yatırım sağlıcamDemekki kanka yiyemedilklerini atmıyorlar aktif bırakıyorlar yediklerini banlıyorlar
Bende bekliyorum guvenemedim siteye şuan bakım.var dedi yatırım yapıp çeken olursa yatiracamCanlı destekle konuştum 14.800 bakiye var 500 yatırım yap maksimum 10.000 çekebilirsin dedi ama inanmadım o yüzden yatırım yapıp çeken olursa öyle yatırım sağlıcam
Birimiz 500 hibe edip denicez başka yolu yokBende bekliyorum guvenemedim siteye şuan bakım.var dedi yatırım yapıp çeken olursa yatiracam
Kanka ne zaman konustun ben n10 dan beri ulaşamıyorum kendilerimneCanlı destekle konuştum 14.800 bakiye var 500 yatırım yap maksimum 10.000 çekebilirsin dedi ama inanmadım o yüzden yatırım yapıp çeken olursa öyle yatırım sağlıcam
Kanka bakım var dedıyse dogrudur ama suan bır sorun yok diyipte konusuyor larsa dolandırıldık bakım var diyorlarsa dogrudurBende bekliyorum guvenemedim siteye şuan bakım.var dedi yatırım yapıp çeken olursa yatiracam