Tamam biz de söylüyoruz işte sana ne olacağını neyle suclanip neyle yargilanacagini. Silinsin bulunur her türlü ifade verirse. Bu işler bunun gibi hesap kiralama IBAN kiralama tarzı işler çok sakat. Direkt seni kara para aklama ve teröre finanse teröre yardımcı olmaktan suçluyorlar. Bunun cezası öyle para filan değil direkt yatarli suç.Ben zaten ciddi bi suc oldugu icin korkup tartisiorum bunu ortada donen sucun yargidaki degeri buyuk ayrica bu sahis whatsap mesajlarinida silmis bide bu var
Whatsap da ki mesajlar silinirken çok afedersin ama dava da anca BaŞşşşını delil olarak sunabilirlerTamam biz de söylüyoruz işte sana ne olacağını neyle suclanip neyle yargilanacagini. Silinsin bulunur her türlü ifade verirse. Bu işler bunun gibi hesap kiralama IBAN kiralama tarzı işler çok sakat. Direkt seni kara para aklama ve teröre finanse teröre yardımcı olmaktan suçluyorlar. Bunun cezası öyle para filan değil direkt yatarli suç.
konu başından beri bende aynısını yazıyorum ama dinleyen yok adama hala akıl veriyolarKonuya bak amk dolandiricisi tokatcisi sapigi her türlü adam var konuda birde hakkineyet isteniyor ilginc
Kanka adam da biliyor işin ciddiyetini korkuyor da işte kendini avutuyor napalimkonu başından beri bende aynısını yazıyorum ama dinleyen yok adama hala akıl veriyolar
Eskiden eskilerde güzeldi bu forum harbi ya banlatacam kendimi yada girmicem forumakonu başından beri bende aynısını yazıyorum ama dinleyen yok adama hala akıl veriyolar
Hesabını banlat dost hem de sınırsız canını sikmana değmez 🤙🏽 lafa bak sanki silah dayiyolar kafasına foruma girmesi için girmezsen girme. 81 ilden her yaştan her türden insan var sosyal medya burası. Ne bekliyorsun.Eskiden eskilerde güzeldi bu forum harbi ya banlatacam kendimi yada girmicem foruma
Hosuna gitti yani bu konu oglemi dolandirici insanlarimi savunuyorsunuz?Hesabını banlat dost hem de sınırsız canını sikmana değmez 🤙🏽 lafa bak sanki silah dayiyolar kafasına foruma girmesi için girmezsen girme. 81 ilden her yaştan her türden insan var sosyal medya burası. Ne bekliyorsun.
Hayır ben savunmuyorum. Mesajlarimi okuduysan zaten kendini kandırıyor diyorum. Adam yaptığı suçu biliyor ve burda istiyor ki sana bişey olmaz rahat ol s. et takma kafana duymak istiyor. Ama öyle değil adamı operler. Başkasının ibanini kullanıyor ve bu IBAN yasadışı işe bulaşıyor. Kaç suçtan yargılanacak şikayet olacak haberi yok. Hala daha kendini kandirma peşinde onu duymak istiyorHosuna gitti yani bu konu oglemi dolandirici insanlarimi savunuyorsunuz?
Ee o zaman sorun ne dostum bunlar eskiden yoktu bu forumda demekki sıkıntı onu anlamadimHayır ben savunmuyorum. Mesajlarimi okuduysan zaten kendini kandırıyor diyorum. Adam yaptığı suçu biliyor ve burda istiyor ki sana bişey olmaz rahat ol s. et takma kafana duymak istiyor. Ama öyle değil adamı operler. Başkasının ibanini kullanıyor ve bu IBAN yasadışı işe bulaşıyor. Kaç suçtan yargılanacak şikayet olacak haberi yok. Hala daha kendini kandirma peşinde onu duymak istiyor
Ayrıca tüm mesajlari okumadim zahmet etmedim olani yazdim okumak zorunda da degilimHayır ben savunmuyorum. Mesajlarimi okuduysan zaten kendini kandırıyor diyorum. Adam yaptığı suçu biliyor ve burda istiyor ki sana bişey olmaz rahat ol s. et takma kafana duymak istiyor. Ama öyle değil adamı operler. Başkasının ibanini kullanıyor ve bu IBAN yasadışı işe bulaşıyor. Kaç suçtan yargılanacak şikayet olacak haberi yok. Hala daha kendini kandirma peşinde onu duymak istiyor
Eleman anlamıyor napalim. Arkadaşı mi neyse dolandırmış hesabını yasadışı suça alet etmiş hala anlatiyor da anlatıyor. Bu da son mesajım. Bunun gibiler ins hakettiginden fazla ceza alır. İyi gecelerEe o zaman sorun ne dostum bunlar eskiden yoktu bu forumda demekki sıkıntı onu anlamadim
Kardes sanada iyi geceler ama ne bileyim girmessen girme banlatirsan banlat deyince dedim yanlis birseymi konuşuyorum acaba iyi geceler diliyorum mademEleman anlamıyor napalim. Arkadaşı mi neyse dolandırmış hesabını yasadışı suça alet etmiş hala anlatiyor da anlatıyor. Bu da son mesajım. Bunun gibiler ins hakettiginden fazla ceza alır. İyi geceler