- 21,934
- 14,160
- 113
Bugün doldum biraz. Forumda en ufak rahatsızlık verdiysem de bugün için kusura bakmayın dostlar .Yemin ediyorum çıkardı vurdu masaya aw
Bugün doldum biraz. Forumda en ufak rahatsızlık verdiysem de bugün için kusura bakmayın dostlar .Yemin ediyorum çıkardı vurdu masaya aw
Ya ne kusuru aga boşkoysana döktün içini rahattın o yönden bakBugün doldum biraz. Forumda en ufak rahatsızlık verdiysem de bugün için kusura bakmayın dostlar .
Ben oynamıyorum yaptığın hakaret ben fazlasini istemiyorum kardeşim yeter diyorum bırak beni kimseden dilendigim yok fazlasını istediğim yok burda hayatımda ilk defa yardım istiyorum bidahada istemem ama Rabbim seni benim durumumla sınar inşallah
Ban yemek sorun deil sucluysam yerim ama senin yaptığın itamlar aşırı derece fazla
Dostum forumda yasak herhangi bir şekilde maddi talep bir daha görmeyelim ve konuyu kapatalımAma dostum baksana dediklerine burda demedigini brakmiyor herneyse Rabbim görüyor yalanı dolanı iftirayı
IBAN isim soyisim yazkralll şansında kazancında daim olsun allah gönlüne göre versin tebrikler valla hayrını gör
Estağfurullah dost sonuna kadar haklısın su dağıtım olunca şıp diye damlayanlar yalan atanlar kendini acindiranlar bitsin artık şu forumdaBugün doldum biraz. Forumda en ufak rahatsızlık verdiysem de bugün için kusura bakmayın dostlar .
Artık yamanbaba değilsin kırdın beni gad damn itIBAN isim soyisim yaz
Ne kusuru dost ?Bugün doldum biraz. Forumda en ufak rahatsızlık verdiysem de bugün için kusura bakmayın dostlar .
İnsanların durumlarını küçümsemek yasak olsun lütfenDostum forumda yasak herhangi bir şekilde maddi talep bir daha görmeyelim ve konuyu kapatalım
Dost yeri burası değil onu anlatmaya çalışıyoruz 2 saatir sanaİnsanların durumlarını küçümsemek yasak olsun lütfen
Ya sus tmam aw benide germeİnsanların durumlarını küçümsemek yasak olsun lütfen
Hesabına bak istersen açıklama da ne yazıyor oku 😁🎈Adama o kadar yıkama yağlama yaptım ödülü başkası kapmış
Tamam sakin n ve yeter .Ya sus tmam aw benide germe
Kasınıyon dost kasınıyon sonra laf yıyınce alınıyonİnsanların durumlarını küçümsemek yasak olsun lütfen
Seni hınzır nasıl da aldı gönlümü 😂😂Hesabına bak istersen açıklama da ne yazıyor oku 😁🎈
Teşekkür ederim kral kesene bereketIBAN isim soyisim yaz
Eyvallah dostum eyvallah herşey içinKasınıyon dost kasınıyon sonra laf yıyınce alınıyon
YeterKasınıyon dost kasınıyon sonra laf yıyınce alınıyon
Dostumuz yıkama ,yağlama ,acitasyonu seviyor 😀 Niyet güzel bravo yamanSeni hınzır nasıl da aldı gönlümü 😂😂