- 21,934
- 14,160
- 113
👏👏👏👏Herkesin gönderimini yaptım öptüm sizi gençler Allah'a emanet
👏👏👏👏Herkesin gönderimini yaptım öptüm sizi gençler Allah'a emanet
Sende Allah'a emanetsin reis hayırlı sabahlarHerkesin gönderimini yaptım öptüm sizi gençler Allah'a emanet
Hayırlı geceler dost Allah rahatlık versinHerkesin gönderimini yaptım öptüm sizi gençler Allah'a emanet
Burda hepiniz insan olduğunuzu karakterinizin temiz olduğundan dolayı seviyorum kardeşim, paylasmak güzeldir Real hayatımda yaptıklarım her zaman hayatımda olan şeydi evliyim oğlum var bende zor zamanlardan çok gectim o yüzden halden en iyi ben anlarımDostumuz yıkama ,yağlama ,acitasyonu seviyor 😀 Niyet güzel bravo yaman
Görüşürüz yamancım kesene bereketHerkesin gönderimini yaptım öptüm sizi gençler Allah'a emanet
Yıkama yaglamaci yazicam tabi 😁🎈
Afiyet bal olsunGörüşürüz yamancım kesene bereket
Allah uzun , sağlıklı ömürler versin. Sağol dostBurda hepiniz insan olduğunuzu karakterinizin temiz olduğundan dolayı seviyorum kardeşim, paylasmak güzeldir Real hayatımda yaptıklarım her zaman hayatımda olan şeydi evliyim oğlum var bende zor zamanlardan çok gectim o yüzden halden en iyi ben anlarım
Sende Allah'a emanetsin KrallHerkesin gönderimini yaptım öptüm sizi gençler Allah'a emanet
Bana bısı gelmedıkl cekımı beklıyo noescape@Pikaçuu Sen de şu paramızı at da günlük kayıp dozumuzu alalım. 1000 liği alıp 1.85 e mi bastın
Maç ver artık oran farkemez yeter ko ver@Pikaçuu Sen de şu paramızı at da günlük kayıp dozumuzu alalım. 1000 liği alıp 1.85 e mi bastın
O zaman raporla beni . Dolandırıcı vasfına koydum seni . Gerçi haksız değilim 😀Bana bısı gelmedıkl cekımı beklıyo noescape
Bu sefer vereceğim lan. Payımızı alalım 😀Maç ver artık oran farkemez yeter ko ver
Gönder gelsin ygiidimBu sefer vereceğim lan. Payımızı alalım 😀
🫢🫢😂O zaman raporla beni . Dolandırıcı vasfına koydum seni . Gerçi haksız değilim 😀
Senın moral ıyı senı dolandırmam lazımGönder gelsin ygiidim
İntihar modumu açtımSenın moral ıyı senı dolandırmam lazım
Kacamazsııııınİntihar modumu açtım