Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nolcak Böyle Bu Karamsar Hayatımız?

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,862
13,058
113

efenvzt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
250
164
43
bende 3 yıldır milyonlar verdim ama hiç borç işine girmedim şükür ufak tefek kredi kartı nakit avansları dışında bi an önce bırak 14 dosya yapana kadar kazanamadıysan daha bişey bekleme

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,306
1,090
113
İnşallah bitirirsin kardeşim 7 yıldır bu bokun icindeyim çok sükür bir kere bile elim krediye gitmedi inşallah seninde biter bir daha karısmazsın

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,123
1,490
113
Üzgünüm sen bu hayatındada oyunu kaybediyorsun , umarım şansın döner

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Davulun sesi uzakdan tatlı gelir içinde olmadımi bilemezsin isde o işler öyle olmuyor dost
Davulla zurnayla alakası yok ayağını yorganına göre uzatacan. Kumar için kredi mi çekilir bro. 1 kere kredi çekmedim hayatımda. param varsa oynarım yoksa oynamam olay bundan ibaret.

mrtk1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
350
122
43
Davulla zurnayla alakası yok ayağını yorganına göre uzatacan. Kumar için kredi mi çekilir bro. 1 kere kredi çekmedim hayatımda. param varsa oynarım yoksa oynamam olay bundan ibaret.
Aynen öyle
Ve aslında hayat çok basit onu zorlaştıran biziz ne diyim 15 . Dosya gelmesin diye bile ugrassan hayatın düzelir işini cokda şansa birakma ( kafanada sıkmak gibi bir salaklık yapma bu hayata ne için geldiğini bil bundan sonraki zamanı ona gore yaşa )

dizzy17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,604
765
113
cok degil bence ben 8 di 1 e dustu icra dosyası bankalarin almadigim noktasi kalmadi.. ama calisinca odeniyor..