- 30,625
- 9,651
- 113
Sende iptal olacak maçı cımbızla çekmiş sin :\Para yok ki görmedin mi kuponu kaldı öyle
Nightfever buralarda onun nette sorun var
Ya hiç sorma savaşım ya anasını satayım kupon yapar yatarım ya da böyle iptal olur😂😂Sende iptal olacak maçı cımbızla çekmiş sin :\
tebrikler
Savaş size yazacak dostlar iy bitsindeşakasındayım ya kral totem niyetine tebrikler
Dostum takip eden 3 kişiyi nasıl belirliyorsunNightfever buralarda onun nette sorun var
Savaş size yazacak dostlar iy bitsinde
Hani ben abi 😅Savaş size yazacak dostlar iy bitsinde
eyvallah dost kesene bereketSavaş size yazacak dostlar iy bitsinde
İlk maçın başından sonuna kim takip ederse ona bakarak dostumDostum takip eden 3 kişiyi nasıl belirliyorsun
Tras ney laBen tıraş oldum yoksa biliyonuz beni torpilden kadroya alınmayı bekliyorum 😅
Abi dışarı çıkmaya başladım saçlar omuzlara gelecekti nerdeyse biraz kestireyim dedim 😅Tras ney la
Başladın mı la yürümeyeAbi dışarı çıkmaya başladım saçlar omuzlara gelecekti nerdeyse biraz kestireyim dedim 😅
Evet abi Allah'ıma şükürler olsun doktor izin verdi 10-15 gündür yuruyebiliyorumBaşladın mı la yürümeye
PSG ye bı gol attır yada yedir 😂Recep abi gönül dağı izliyomuş rahatsız etmeyin lütfen dedi :\
Hadi gözün aydın Rabb'im bı daha yaşatmasınEvet abi Allah'ıma şükürler olsun doktor izin verdi 10-15 gündür yuruyebiliyorum
TebriklerPSG ye bı gol attır yada yedir 😂
Selam söyle recoma