- 43,611
- 47,440
- 113
Helal olsun enişteBizi yazdı diye yönetime bildirdim sildiler mesajı enişte biz öyle listeye girmeyiz
Helal olsun enişteBizi yazdı diye yönetime bildirdim sildiler mesajı enişte biz öyle listeye girmeyiz
puahahah ben sildimBizi yazdı diye yönetime bildirdim sildiler mesajı enişte biz öyle listeye girmeyiz
ben 1 tane verim 76-77dk karılar var avıstralua 1-0 maç bacılar 2 yapar 1.5 üstBı 2 li çıkar bakalım 1.55 üstü
Cok muhabbet yok yenılerdenBu cana2727 isimli kullanıcıyı tanıyan var mı icinizde? Hayatımda ilk kez çarpıldım birine.onu bulup tebrik edeceğim😀
çarptımı bu @Cana2727 gelburaya hırkız dost ne kadar veBu cana2727 isimli kullanıcıyı tanıyan var mı icinizde? Hayatımda ilk kez çarpıldım birine.onu bulup tebrik edeceğim😀
750 bi de ustune cekilisimde cikmisti iyilik yapcaz diye onuda gonderdim bu ayri o ayri dedim.mojodan cekim yapcam diyerek aldı.birazdan atarim dedi.sonra o aksam disardayim musait degilim dedi.dun telefonum bozuk dedi.24 saattirde foruma giriyor cevap vermiyorçarptımı bu cana2727 dost ne kadar ve
Iyı dolandırmıs 750 ıyı para tanımadıklara atılırmı bu kadar dost750 bi de ustune cekilisimde cikmisti iyilik yapcaz diye onuda gonderdim bu ayri o ayri dedim.mojodan cekim yapcam diyerek aldı.birazdan atarim dedi.sonra o aksam disardayim musait degilim dedi.dun telefonum bozuk dedi.24 saattirde foruma giriyor cevap vermiyor
geçmiş olsun dost o para daha gelmez adam forumda zaten her rol konusunda dolaşıyordu avlanmışsın diyelim750 bi de ustune cekilisimde cikmisti iyilik yapcaz diye onuda gonderdim bu ayri o ayri dedim.mojodan cekim yapcam diyerek aldı.birazdan atarim dedi.sonra o aksam disardayim musait degilim dedi.dun telefonum bozuk dedi.24 saattirde foruma giriyor cevap vermiyor
şeref namus olan insan bunu koz olarak kullanmaz dost öyle yazandan korkcanPara umrumda degilde şeref namus üzerine yeminler ederek aldı.taktım kafayı
Dostum siz neden böylesiniz bu adamlar daha kaç gündür ortalıkta da böyle paralar veriyorsunuz çok tuhafsınız gerçekten adama kızma geberiyosa açlıktan her türlü yalanı atacak suç sende al 150 lira geri istemiyorum diyeceksinPara umrumda degilde şeref namus üzerine yeminler ederek aldı.taktım kafayı
Adi Ali avlık adamın biz avlandık😀geçmiş olsun dost o para daha gelmez adam forumda zaten her rol konusunda dolaşıyordu avlanmışsın diyelim
son kez bol şans diyelim
Kanka ben son haftalarda dmden cok para dagittim hicbir yazanı bos cevirmedim,forumdan banlanacagimi bile bile kimseyi sigarasız birakamadim.hicbirinide borc olarak atmadım ama bu hırboya taktım kafayı.parasında degilim ama enayi yerine koydurmam kendimi.Dostum siz neden böylesiniz bu adamlar daha kaç gündür ortalıkta da böyle paralar veriyorsunuz çok tuhafsınız gerçekten adama kızma geberiyosa açlıktan her türlü yalanı atacak suç sende al 150 lira geri istemiyorum diyeceksin