Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Nova - Kasa 100 Dolar $ Hedef 216 Dolar $

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,076
113
Bu cana2727 isimli kullanıcıyı tanıyan var mı icinizde? Hayatımda ilk kez çarpıldım birine.onu bulup tebrik edeceğim😀

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,076
113
çarptımı bu cana2727 dost ne kadar ve
750 bi de ustune cekilisimde cikmisti iyilik yapcaz diye onuda gonderdim bu ayri o ayri dedim.mojodan cekim yapcam diyerek aldı.birazdan atarim dedi.sonra o aksam disardayim musait degilim dedi.dun telefonum bozuk dedi.24 saattirde foruma giriyor cevap vermiyor

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,076
113
Para umrumda degilde şeref namus üzerine yeminler ederek aldı.taktım kafayı

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,161
27,687
113
750 bi de ustune cekilisimde cikmisti iyilik yapcaz diye onuda gonderdim bu ayri o ayri dedim.mojodan cekim yapcam diyerek aldı.birazdan atarim dedi.sonra o aksam disardayim musait degilim dedi.dun telefonum bozuk dedi.24 saattirde foruma giriyor cevap vermiyor
Iyı dolandırmıs 750 ıyı para tanımadıklara atılırmı bu kadar dost

JoeQuanqa

Dm Kutusu Silindi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,890
17,516
113
geçmiş olsun dost o para daha gelmez adam forumda zaten her rol konusunda dolaşıyordu avlanmışsın diyelim

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,076
113
La bi anlık dmden ısrarla yazınca .dedim ihtiyacı var belli ki cekip atsın mk.ne bilim boyle sahtekar olacagini.ayrica milletede siteye ödemenizi ben yaptirdim deyip .aracı komisyon paraları istemis .forumlarda inceleyince anladım adamın dolandiriciligini

Ekli dosyalar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Para umrumda degilde şeref namus üzerine yeminler ederek aldı.taktım kafayı
Dostum siz neden böylesiniz bu adamlar daha kaç gündür ortalıkta da böyle paralar veriyorsunuz çok tuhafsınız gerçekten adama kızma geberiyosa açlıktan her türlü yalanı atacak suç sende al 150 lira geri istemiyorum diyeceksin

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,161
27,687
113
Bu paraları pıkaya atın tanımadıklarınıza deıl saygılar

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,076
113
Dostum siz neden böylesiniz bu adamlar daha kaç gündür ortalıkta da böyle paralar veriyorsunuz çok tuhafsınız gerçekten adama kızma geberiyosa açlıktan her türlü yalanı atacak suç sende al 150 lira geri istemiyorum diyeceksin
Kanka ben son haftalarda dmden cok para dagittim hicbir yazanı bos cevirmedim,forumdan banlanacagimi bile bile kimseyi sigarasız birakamadim.hicbirinide borc olarak atmadım ama bu hırboya taktım kafayı.parasında degilim ama enayi yerine koydurmam kendimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...