- 43,318
- 46,984
- 113
abuzer kazanıcak Bekle@Novasky ne oldu la bende like attım ne angy😀
abuzer kazanıcak Bekle@Novasky ne oldu la bende like attım ne angy😀
Bol sanslar @Abuzerkömürcü6 evet le @Abuzerkömürcü rollcudur
Abi arazi olmadığım 78 konu oldu üst üste ben de dedim kendi kendime herhalde bana özel roll yaptırmama sözü falan var 🤣@dost secicektım Fakat bolsans Diledi arazi oldu
normal şartlarda rolü yapanın sen olması lazımdı ondan like attım zaten uykum var ama uyuya kalmassam burdayımDaha karpuz kesecez 3 adımda o zaman bizde yatalim
birdakı Rollcu sensın Dost benım konularımda hep aktıfsın gormuyom sanma aklımdasınBol sanslar @Abuzerkömürcü
Dost boşver sen bunları gel sen de bana roll yaptır da kafamız dağılsın dsşldgksldşgkAbi arazi olmadığım 78 konu oldu üst üste ben de dedim kendi kendime herhalde bana özel roll yaptırmama sözü falan var 🤣
o kesin zaten uyursam nolur yarıdaabuzer kazanıcak Bekle
Kanka tasak mı geciyonDost boşver sen bunları gel sen de bana roll yaptır da kafamız dağılsın dsşldgksldşgk
birgun yaptıracam sanada merak etme guzel bı roll yakında cok yakındaAbi arazi olmadığım 78 konu oldu üst üste ben de dedim kendi kendime herhalde bana özel roll yaptırmama sözü falan var 🤣
İyi geceler dost takılıyorumİyigeceler
Ee gene joe dışlandı vallah ulan casper oldukbirdakı Rollcu sensın Dost benım konularımda hep aktıfsın gormuyom sanma aklımdasın
Sıkıntıyok basarili olursa burdakilere ulaşılır zaten takip etmene gerek yok abicimnormal şartlarda rolü yapanın sen olması lazımdı ondan like attım zaten uykum var ama uyuya kalmassam burdayım
Sorun yok aga eyvallah dusuncen icinbirdakı Rollcu sensın Dost benım konularımda hep aktıfsın gormuyom sanma aklımdasın