- 9,251
- 6,069
- 113
Maç hafi öğrendim diyelim bu sayı saymayı nereden yapıyorsunuz veya nereden izliyorsunuz 🤔🤔Gerçekten zor gibi 🙏😵💫
Normal sayi saymaMaç hafi öğrendim diyelim bu sayı saymayı nereden yapıyorsunuz veya nereden izliyorsunuz 🤔🤔Gerçekten zor gibi 🙏😵💫
basket biraz kafa karıstırır Sen spordan basla bunun ıcın Komurcuye yonlendırıyoruz siziMaç hafi öğrendim diyelim bu sayı saymayı nereden yapıyorsunuz veya nereden izliyorsunuz 🤔🤔Gerçekten zor gibi 🙏😵💫
Ama sahte Mariana olur 😂😂Ben gerçek olduğum için sıkıntı olmaz bize demi @Novasky 😂Bak senle bizi dışladı şimdide senem le makara kikiri yapıo olmaz hemen ismimi Mariana koyim da görsün
Mariana yaprsan ben hep sana yazarim dostBak senle bizi dışladı şimdide senem le makara kikiri yapıo olmaz hemen ismimi Mariana koyim da görsün
Bak şimdi maç başladı izle nasıl sayiyozMaç hafi öğrendim diyelim bu sayı saymayı nereden yapıyorsunuz veya nereden izliyorsunuz 🤔🤔Gerçekten zor gibi 🙏😵💫
%50 iman gücü %25 dua %25 hayal kurma ile oluyor aradaMaç hafi öğrendim diyelim bu sayı saymayı nereden yapıyorsunuz veya nereden izliyorsunuz 🤔🤔Gerçekten zor gibi 🙏😵💫
orgınal olmuyan hiç birsey Guzel degildir Bence oyle degilmi SenemAma sahte Mariana olur 😂😂Ben gerçek olduğum için sıkıntı olmaz bize demi @Novasky 😂
Ama nereden izliyip yapıyorsunuz ya 29 diyorlar ardirdan 38 oluyor 🤔Sonra da bir sayı felan bir düşüyor bir çıkıyor ama nasip olursa 4 veya 5 güne yapacak bakalım nasıl olacak 😂🙏Normal sayi sayma
sende laf at senem bak hemen kıskandı beni senem kıskanma lütfenAma sahte Mariana olur 😂😂Ben gerçek olduğum için sıkıntı olmaz bize demi @Novasky 😂
Aynen 👊👍🙏orgınal olmuyan hiç birsey Guzel degildir Bence oyle degilmi Senem
😂😂😂🤣🤣sende laf at senem bak hemen kıskandı beni senem kıskanma lütfen
Bu bir teknik isi sayfalarr arasinda mekik dokumak lazim kopmaman lazim rolldenAma nereden izliyip yapıyorsunuz ya 29 diyorlar ardirdan 38 oluyor 🤔Sonra da bir sayı felan bir düşüyor bir çıkıyor ama nasip olursa 4 veya 5 güne yapacak bakalım nasıl olacak 😂🙏
Ben o zaman anlamam ama normel bir maç oynarım en kısa günde bakarsınız 🙏😊Bu bir teknik isi sayfalarr arasinda mekik dokumak lazim kopmaman lazim rollden
orgınal olmuyan hiç birsey Guzel degildir Bence oyle degilmi Senem
🤣😂😂😂👍BAK YA hemen de laf sokma ayıp ya 🤔
anlık seneme
makara be senem 😀🤣😂😂😂👍BAK YA hemen de laf sokma ayıp ya 🤔
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim