- 106,850
- 158,347
- 113
20 den 500x almıştım AsabiiHelal dost 26 500 X atmıs
0-2
17 -20
26-29
13-15
5-14-23
bunlar favordir Asabii
20 den 500x almıştım AsabiiHelal dost 26 500 X atmıs
16.22 Nerede dost @Enişte Bizim plakaları almayıp bızı protestomu ediyor Dostumuz20 den 500x almıştım Asabii
0-2
17 -20
26-29
13-15
5-14-23
bunlar favordir Asabii
İnceden bi dokundurma sezdim ben enişte başkana şikayet ettik bakalım shellac bi hava alsın bir kaç gün16.22 Nerede dost @Enişte Bizim plakaları almayıp bızı protestomu ediyor Dostumuz
oyle Enişte Temiz Hava Sadece Bizlerin Bünyeye iyi Gelmesin Dostumuzuda düşünürüz Bizİnceden bi dokundurma sezdim ben enişte başkana şikayet ettik bakalım shellac bi hava alsın bir kaç gün
22 olurda kırmızı sevmiyorum fazla Asabii 1616.22 Nerede dost @Enişte Bizim plakaları almayıp bızı protestomu ediyor Dostumuz
Eh şöyle dost 22 kazandırır 16 çevre hep patates enişte oraya bi Tofaş bıraktı zamanında22 olurda kırmızı sevmiyorum fazla Asabii 16
İnceden bi dokundurma sezdim ben enişte başkana şikayet ettik bakalım shellac bi hava alsın bir kaç gün
16 seviyorum asabii bundan sonra kırmızıya dönüyorum22 olurda kırmızı sevmiyorum fazla Asabii 16
Helal Dost 16 demek Kasa 2 katı demek 22 bi takıldık Don kalmadı Yani Sende biliyon daha acık konusupta Edirnelı dostlarımızı uzmeyelim16 seviyorum asabii bundan sonra kırmızıya dönüyorum
siyahı bıraktım
bu bi işaret olabilr
ne zmaan bir bölgeye takılı kalsak diğerine atarHelal Dost 16 demek Kasa 2 katı demek 22 bi takıldık Don kalmadı Yani Sende biliyon daha acık konusupta Edirnelı dostlarımızı uzmeyelim
Farkındayız Dost bu duyuru yukarıda oldumu Enişteyle diyoz shell gene paralamıslarne zmaan bir bölgeye takılı kalsak diğerine atar
taam diğer bölgeye geçelm diyoruz bu sefer bizim bölgeye atıyorlar
pskilojimiizi bozdular Asabii
Daha demin oradaydık enişte bırak şimdi Kerim ruletini prensese veririm daha iyi diyo prensese giriyo 1000 al 50 lira veriyo oda bizim ip yi aldılar heralde enişte vermiyorlar bize diyo kim bu sence dostne zmaan bir bölgeye takılı kalsak diğerine atar
taam diğer bölgeye geçelm diyoruz bu sefer bizim bölgeye atıyorlar
pskilojimiizi bozdular Asabii
O sayfa başlara geldimi bil ki masa ters atıyor enişteFarkındayız Dost bu duyuru yukarıda oldumu Enişteyle diyoz shell gene paralamıslar
Bunu kım dıyor Enıste incitmişler Galiba aRkadası cokta sinirli biri Galiba rulet sinir yapar enişteDaha demin oradaydık enişte bırak şimdi Kerim ruletini prensese veririm daha iyi diyo prensese giriyo 1000 al 50 lira veriyo oda bizim ip yi aldılar heralde enişte vermiyorlar bize diyo kim bu sence dost
@Shellac bir gece enişte yayın açtı kaybetti ben yatıyorum dediBunu kım dıyor Enıste incitmişler Galiba aRkadası cokta sinirli biri Galiba rulet sinir yapar enişte
Slot beni çok yoruyor ha verecek ha verecek diyoruz da verene kadar prensenin yanına biz gideriz,Daha demin oradaydık enişte bırak şimdi Kerim ruletini prensese veririm daha iyi diyo prensese giriyo 1000 al 50 lira veriyo oda bizim ip yi aldılar heralde enişte vermiyorlar bize diyo kim bu sence dost
Ulan kahkaha attım oyle bır anlatmıssınkı Enişte o aksam nasıl paraladıysalar Dc de kapamamısık@Shellac bir gece enişte yayın açtı kaybetti ben yatıyorum dedi
Bende de dc açık kalmış telde 2 Miz varız zaten
Yav arkadan bir ses geliyo anlayamadım bir türlü ıh ıh yapıyo prenses sesi geliyo ulan dedim kaybetmekten halis görmeye başladık heralde
Ah bi baktım enişte prenses ceviriyo big bro da yayın açık kapamayı unutmuş 🤣🤣🤣
sadece sinir yapsa iyidir AsabiiBunu kım dıyor Enıste incitmişler Galiba aRkadası cokta sinirli biri Galiba rulet sinir yapar enişte
Dost aynı yerde dön dolaş gidiyo para ulan nasıl patlamaz o ekran daha da dedeye girmem enişteSlot beni çok yoruyor ha verecek ha verecek diyoruz da verene kadar prensenin yanına biz gideriz,
prenseste biizi kabul etmez dedenin yanına gideriz anca
kaybettiyse başka ses olsa daha iyiydi diebiliriz İhtiyar@Shellac bir gece enişte yayın açtı kaybetti ben yatıyorum dedi
Bende de dc açık kalmış telde 2 Miz varız zaten
Yav arkadan bir ses geliyo anlayamadım bir türlü ıh ıh yapıyo prenses sesi geliyo ulan dedim kaybetmekten halis görmeye başladık heralde
Ah bi baktım enişte prenses ceviriyo big bro da yayın açık kapamayı unutmuş 🤣🤣🤣
Sinir yapma be enişte rahat oyna sen çok sinir yapıyon diyo bana 3 liradan alıyo vermiyor 5 ten alıyo vermiyor beti çekiyo 50 ye kendi hiç sinir yapmaz bize oldumu söyler 🤣🤣kaybettiyse başka ses olsa daha iyiydi diebiliriz İhtiyar
sen kızıyon diye de senden gizli oynama çalışmış, becerememiş Asaabii
yalan konuşmayı da sevmiyor
sen kırılma diye ne yaptıysa yapmıştır,
şimdi ıh ıhh sesleri de çözemedik net bize sadece Asabii söyleyebilir