- 39,524
- 20,518
- 113
Bana atsın restbeti çekeriz puahahaBonus konusu mu bura
Bana atsın restbeti çekeriz puahahaBonus konusu mu bura
Topla vurşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah
Gönder gelsinşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah
Sen tekcisin tekci kal puahahah Novaşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah
Kafana yatan 2 mac varsa, sapla 1 er gol misalşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah
O silineli yıllar olmuşturBana atsın restbeti çekeriz puahaha
15 dk tek mac alacagina 2 mac 45 dk sec 4 oranşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah
Bana yapamazlar silerim piyasadanO silineli yıllar olmuştur
Sana yakışan tek maç 4 orandır dost bol şansşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah
Benim konularımda bastan sona burada olanları goruruz Dost tanıdık veya yabancı Hiç farketmezbol sans bizimle olanlar yakin cevre yani hedefe ulasmaniz ümidiyle geceniz guzel olsn
İnanmiosan sor canlıya 🤣Bana yapamazlar silerim piyasadan
Tek maç garanti dostum benceşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah
Bak bu da dogruSana yakışan tek maç 4 orandır dost bol şans
1 k ayarlayın baglanicam canlıya ekran aticamİnanmiosan sor canlıya 🤣
Sencur senın per harıc costuBak bu da dogru
Gerek yok ayarlamaya çünkü sildiler diom hâlâ inanmio delirecem1 k ayarlayın baglanicam canlıya ekran aticam