- 11,868
- 8,565
- 113
İcmede zaten,sabah uyanmak istemezsin Emrem,,bı bırakamadım gittiHayatımda hiç içmedim desem yeridir. Tekelle uğraştığımızdan sigarada hiç sıkıntı olmadı
İcmede zaten,sabah uyanmak istemezsin Emrem,,bı bırakamadım gittiHayatımda hiç içmedim desem yeridir. Tekelle uğraştığımızdan sigarada hiç sıkıntı olmadı
50 yi 250 yap 500 çek diyor abi adamlar. Bir de egtde. 50 ye 50 verip 500 yap çek diyen siteler var.Hep her alanda kullanırsın. Zlot kahpe sitedieZslotu alak diyoz ddD
Eğt mi,,slotta şansım yok ..400 ile başlasam gene 500 olmaz50 yi 250 yap 500 çek diyor abi adamlar. Bir de egtde. 50 ye 50 verip 500 yap çek diyen siteler var.Hep her alanda kullanırsın. Zlot kahpe sitedie
Tam.yazi tura işi 50 ye 50 egt 2 betten çevirsen bide zlot egt vermiyor ben dedim50 yi 250 yap 500 çek diyor abi adamlar. Bir de egtde. 50 ye 50 verip 500 yap çek diyen siteler var.Hep her alanda kullanırsın. Zlot kahpe sitedie
Nick'ini değiştirmemişsin hala aynı pandemiden beriİcmede zaten,sabah uyanmak istemezsin Emrem,,bı bırakamadım gitti
Bir tanıdık dost daha,,selamNick'ini değiştirmemişsin hala aynı pandemiden beri
Tanırsın beni öbür taraftan ( TAFÖRME16 )Nick'ini değiştirmemişsin hala aynı pandemiden beri
A.s.Bir tanıdık dost daha,,selam
İyi bilirim nasılsın üstad,,Tanırsın beni öbür taraftan ( TAFÖRME16 )
Sağolasın benim bir torunum vardı luca doncic resimli nickini hatırlayamadim...takılıyormu halaİyi bilirim nasılsın üstad,,
Gece gündüz çalışmaya devam kumaş örüyoruzİyi bilirim nasılsın üstad,,
Kolay gelsinGece gündüz çalışmaya devam kumaş örüyoruz