- 12,047
- 8,673
- 113
Her daim müsait hesap verilir..bayspin Hesabı olan Tüm SAglam Adamlara Rolll yaptıralım Madem
Bayvin bayspin betorusbu verilir
Her daim müsait hesap verilir..bayspin Hesabı olan Tüm SAglam Adamlara Rolll yaptıralım Madem
Ben İmmobileciyim Dost Beni alakadar Etmez İcardiye NeolduguMayoyu ters giydik gene ))dD
Bu icardiyi kim sakatladı..adama ne küfürler edildi...300 TL'den olduk )
Bende fenerliyim )Ben İmmobileciyim Dost Beni alakadar Etmez İcardiye Neoldugu
Çaycı abimiz @aSiRuH06 yapar bı 2 oran tek elde çeker 500 bayspindenbayspin Hesabı olan Tüm SAglam Adamlara Rolll yaptıralım Madem
Bol şanslarTek adım bolsans
Ekli dosyayı görüntüle 608839
ona dep al diyoz O ev alıyor Bizide paraguaylılarla papaz edıyor FoncuÇaycı abimiz @aSiRuH06 yapar bı 2 oran tek elde çeker 500 bayspinden
Rido dost da kullanmadiysa kodu, ona da denetebilirsin @Novasky dostBol şanslar
Çayının şekeri fazla gelmiş demekki ona dostona dep al diyoz O ev alıyor Bizide paraguaylılarla papaz edıyor Foncu
O bizim Listemızde Herzaman ilk 5 tedir FoncuRido dost da kullanmadiysa kodu, ona da denetebilirsin @Novasky dost
Sana duple hergun belesss çay var...Adam be ))Çaycı abimiz @aSiRuH06 yapar bı 2 oran tek elde çeker 500 bayspinden
Dur son düdüğü görene kadar koru umudunuGol olmuyo
Everton gbı olurmuDur son düdüğü görene kadar koru umudunu
Ahaaaaaaahaona dep al diyoz O ev alıyor Bizide paraguaylılarla papaz edıyor Foncu
BolsansBu da benden dostlar
Ekli dosyayı görüntüle 608850
Bol şanslar kral ama ayrı konu açman daha iyi olabilir çünkü sırayla yapıyor burdakiler araya kaynamasin diye diyorum. Tartışma amacında değilim sadece fikir belirttim hemen saldırmayin bana 😄Bu da benden dostlar
Bol şanslarBu da benden dostlar