- 14,434
- 10,274
- 113
Mahalleden dışarı çıkamazsın o parayla ,yurt dışı diyorsun hacı 😁Sende bana at, bugün herkes bana atsın yurtdışına kacacam 😂😂
Mahalleden dışarı çıkamazsın o parayla ,yurt dışı diyorsun hacı 😁Sende bana at, bugün herkes bana atsın yurtdışına kacacam 😂😂
Ozmn iyiki dolandirilmadimm😆Sıkıntı yok dost bizde parayı alamıyoruz😁😁
Aldım ikisini de kaybettimBonusu almak şartı yoksa atsın 😆
Bana at karıştırma başkasını 😂😂Cekim gelsin porsugun yerine birine atariz. Karı kirisiriz ama he yok oyle benden fazla kqzanmak 😂😂😂
Mecburiyeti yoksa ödülüm pls gelen ödülle ben 5/67/8/9 adımda katlarımAldım ikisini de kaybettim
Burdayiz bizde 50 ye 200 alakkkkkCekim gelsin porsugun yerine birine atariz. Karı kirisiriz ama he yok oyle benden fazla kqzanmak 😂😂😂
Elbette gardasim..bı 500 yapabilem..yüz borç aldigima atarım..yuzde sana atcam.kalan 300 ile sabah ezanina ulaşırız ddDVer parayıııı İsa dayım. Umarım wonlariz
Senin hakkin var mi ceto beyBana at karıştırma başkasını 😂😂
Yapamadım derken alamadin miSelamün aleyküm cemaat.bayspin bende yapamadım malesef sesimi duyabilecek bir yoldaş var mıdır ☺
Aleyküm selam..cekersem yardımcı olurumSelamün aleyküm cemaat.bayspin bende yapamadım malesef sesimi duyabilecek bir yoldaş var mıdır ☺
Onu yapamiyoruz maalesef bonus sart@Calypso13 bonus almadan katlarım at odulumu pls
Ben demirbaşimSenin hakkin var mi ceto bey
Eyvallah dost şansin bol olsunAleyküm selam..cekersem yardımcı olurum
Sen atcanin iki katını at ben tek adımda yparim başka sitede 😆 sen ne ypcan kardesim sonuçta rol ypiyoruz😆😆Onu yapamiyoruz maalesef bonus sart
Alacaz novayla dost niye ki@Fterim1905 sen aldın mı hocam bayspini
Tamam meymun kardeş samsunlu dostumuz almadiysa sana atarizBurdayiz bizde 50 ye 200 alakkkkk