Rol mu yapıyorum Novacim2 Rollcu @Abuzerkömürcü
Hesaplar var sende kral atarsın başlarız2 Rollcu @Abuzerkömürcü
Verdiğin maçların bir tanesinin tuttuğunu görmedim dahaSaat 21:00 Amed Sportif - Kocaelispor bu maç Net toplam 2.5 üst bitecek yazarı olan üzmez
Direkt yüzüne vursaydın dost böyle arkasından konuşur gibi olduVerdiğin maçların bir tanesinin tuttuğunu görmedim daha
sen öyle sanVerdiğin maçların bir tanesinin tuttuğunu görmedim daha
Dost her konuya alakasız maç tahmini yazıyor tutana da denk gelmedim hiç 😂Direkt yüzüne vursaydın dost böyle arkasından konuşur gibi oldu
At dost banka hesabını da ağzının suyunu silsin dostumuzsen öyle san
Onun bağımlılık seviyesi de o şekil dost herkesin bi karakteri var bu kumardaDost her konuya alakasız maç tahmini yazıyor tutana da denk gelmedim hiç 😂
Belki de tutturuyordur bilemem ama bana denk gelmedi 😄Onun bağımlılık seviyesi de o şekil dost herkesin bi karakteri var bu kumarda
Enişte ne kriptosu ben ayikamadim hala 🤣🤣Onun bağımlılık seviyesi de o şekil dost herkesin bi karakteri var bu kumarda
Ateşlesin bakalım bi 500 dost ordan belli olur şahsen ben ikna olurum sen de okeysen alalım ortak dm yeBelki de tutturuyordur bilemem ama bana denk gelmedi 😄
Balporsugu ortalığı karıştırdı 😂Enişte ne kriptosu ben ayikamadim hala 🤣🤣
En son yaylacı bayram kripto işlerine bakıyorduEnişte ne kriptosu ben ayikamadim hala 🤣🤣
Bana uyar dost verdiği maça basarız 😂Ateşlesin bakalım bi 500 dost ordan belli olur şahsen ben ikna olurum sen de okeysen alalım ortak dm ye
Şimdiden tebriklerGelıyom 5 dkya açılın rolcü görsün gözünüz
Beni alıntı yapmasını yasakladım arkadasın ondan bana yazamıyor🤣Balporsugu ortalığı karıştırdı 😂
Prof hocam tebrikler cekim at sen direkGelıyom 5 dkya açılın rolcü görsün gözünüz