- 10,078
- 6,183
- 113
Nova kumar işini cozmus
yok onu alıp oynuyanın beynıne sokayım o kafayı bosa tasımasın sıksın kafasınaNova kumar işini cozmus
15 orana 3 bin atsakta olur mu reis7 orana 15 vurup 50 cekecegıme 5 k 10 orana vurup direk 50 cekerım dost
Olur gönder 15 bini15 orana 3 bin atsakta olur mu reis
Hangi yöne egileyim reisOlur gönder 15 bini
Sende para çoktur paran yoksa açalım bi kredi tanıdıklar varHangi yöne egileyim reis
şeftalı gozukucek sekıl egıl ısteHangi yöne egileyim reis
Dedeyle randevum var bitsin geliyorumSende para çoktur paran yoksa açalım bi kredi tanıdıklar var
Hep ortada oşeftalı gozukucek sekıl egıl ıste
Kurallara bakmamıştim da saçma bonusmus o zaman7 orana 15 vurup 50 cekecegıme 5 k 10 orana vurup direk 50 cekerım dost
İlahi hocamKurallara bakmamıştim da saçma bonusmus o zaman
Gereksiz terim kadar saçmaKurallara bakmamıştim da saçma bonusmus o zaman
Yolla 200 rol yapıcam 😂😂yok onu alıp oynuyanın beynıne sokayım o kafayı bosa tasımasın sıksın kafasına
benımle busekıl konusan En son Komadaydı Dost hasta parasınıda odemıstım bilgin olsunYolla 200 rol yapıcam 😂😂
Uygun görürsen bende varım dost10 kişi Rollcu seçelim hesabı olan alabilen
Abi saygılarbenımle busekıl konusan En son Komadaydı Dost hasta parasınıda odemıstım bilgin olsun
Aynen aynennnnnnnnnnnbenımle busekıl konusan En son Komadaydı Dost hasta parasınıda odemıstım bilgin olsun
Bunlar en az 4 kişi gezer enişte dikkatli olbenımle busekıl konusan En son Komadaydı Dost hasta parasınıda odemıstım bilgin olsun