- 2,290
- 2,928
- 113
Başlarız 1 saate kafam otursun bı. 20 kişi 100 yaparız ya da 10 kişi 200 .20 kişi 200 gaza gelmişim 🤣 Ulaşırım zaten ben arkadaşlara.konuyu kirletmeyelim
İndiBaşlarız 1 saate kafam otursun bı. 20 kişi 100 yaparız ya da 10 kişi 200 .20 kişi 200 gaza gelmişim 🤣 Ulaşırım zaten ben arkadaşlara.konuyu kirletmeyelim
Mesajı beğenen ilk 10 kişiye yap gitsin dost 🤣Başlarız 1 saate kafam otursun bı. 20 kişi 100 yaparız ya da 10 kişi 200 .20 kişi 200 gaza gelmişim 🤣 Ulaşırım zaten ben arkadaşlara.konuyu kirletmeyelim
Kaldırırız yine sully 😁yaptığını unutmadım dost.👍
Allahu akbaaaaaaarKaldırırız yine sully 😁yaptığını unutmadım dost.👍
Şişede durduğu gibi durmuyor degilmiBaşlarız 1 saate kafam otursun bı. 20 kişi 100 yaparız ya da 10 kişi 200 .20 kişi 200 gaza gelmişim 🤣 Ulaşırım zaten ben arkadaşlara.konuyu kirletmeyelim
20 kisi 2000 di dostBaşlarız 1 saate kafam otursun bı. 20 kişi 100 yaparız ya da 10 kişi 200 .20 kişi 200 gaza gelmişim 🤣 Ulaşırım zaten ben arkadaşlara.konuyu kirletmeyelim
Sakıp Sabancı'nın torunu değiliz dost. 0 fazla kaçmış.20 kisi 2000 di dost
Tmm dost 500 de anlasalim puhahhaSakıp Sabancı'nın torunu değiliz dost. 0 fazla kaçmış.
Alışmış kudurmustan beterdir dost. Nankorlugun lüzumu yok. Boşuna kirletmeyin konuyuTmm dost 500 de anlasalim puhahha
Takiliyoz dost ciddi olma ihtimalimiz yok merak etmeAlışmış kudurmustan beterdir dost. Nankorlugun lüzumu yok. Boşuna kirletmeyin konuyu
Anlamadım zaten seni severim aramız iyi.Takiliyoz dost ciddi olma ihtimalimiz yok merak etme
Senin gibiler yazmasın diye dostDm niye karanlık @Cutamaniac
Ben sana niye yazim kafası güzel olan aslan kesiliyorAnlamadım zaten seni severim aramız iyi.
Senin gibiler yazmasın diye dost
Uza o zaman. Niye takılıp kaldin bana.hey Allahım yaBen sana niye yazim kafası güzel olan aslan kesiliyor
Şukur ))))dD
))dDUza o zaman. Niye takılıp kaldin bana.hey Allahım ya
Manita dedin kalktı yine))dD
Millet gece gündüz manitalarla yazısir...biz burada erkeklerle yazısir dururuz ddD