- 12,455
- 7,983
- 113
Pikacu dost ya bu wnba basketi ya da porto riko basketi 3.per üst gelecek. Birinden biri hangisini oynasam karar veremedim
Pikacu dost ya bu wnba basketi ya da porto riko basketi 3.per üst gelecek. Birinden biri hangisini oynasam karar veremedim
Porto 3.per oynanıyo suan wnba playoff savunma olabılırPikacu dost ya bu wnba basketi ya da porto riko basketi 3.per üst gelecek. Birinden biri hangisini oynasam karar veremedim
Gigantes de Carolina (Kadınlar)Porto 3.per oynanıyo suan wnba playoff savunma olabılır
Seni de ne zaman görsem hep aynı şeyi yazıyorsun brader verdiğini de gördüm ben yanlış hatırlamıyorsam çok bir numaran yoktuReis kaç kere istedim bu sefer bana ver be roll isini
bu maca gore wnba dal en azından nba dostGigantes de Carolina (Kadınlar)
Pollitas de Isabela (Kadınlar)
Bu maç kadınlar 2.per değil 3.per üst olur
Aynen wnba tehlikeli görünüyor bu perde iyi sayı attılar zaten. Defans yapabilirlerPorto 3.per oynanıyo suan wnba playoff savunma olabılır
39.5 da asırı deıl ındıana tempo yaparsa olabılırbu maca gore wnba dal en azından nba dost
İlk per çok az sayı çıktı maç başı barem çok düştü. 2.per ortalama bir sayının bi tık üstü oldu. 3.per üst olursa genel barem yerine oturur. Çok düşünmekten saçmalıyorum artıkbu maca gore wnba dal en azından nba dost
Buna oynuyorum şans dile39.5 da asırı deıl ındıana tempo yaparsa olabılır
Sans bızle olsun dost bas gelBuna oynuyorum şans dile
RastgeleSon adım. Şansımız bol olsun
Ekli dosyayı görüntüle 625486
Bol şanslar dostSon adım. Şansımız bol olsun
Ekli dosyayı görüntüle 625486
Tamamdır dost .