- 15,516
- 2,887
- 113
14
Birer faul gosteriyod ama belki benimki yablistirFaulleri doldurdular galiba bu iyi
Paraguay karilar ilk per ust dedik alt oldu diger 2 per üst bakSorma bi gudubetlik var bizde bugun
Doğrudur o halde iki faull de de serbest atışa gittiler. Zaten galiba diyerek tahmini bir kelime kullandım 🤣Birer faul gosteriyod ama belki benimki yablistir
Yok oyle faulde yapmamislar bunlar 7 8 faul yapiyor tek perdeBirer faul gosteriyod ama belki benimki yablistir
5 Dakikada 30 atmislar saka gibiParaguay karilar ilk per ust dedik alt oldu diger 2 per üst bak
Evet evet talihsizlik yav.Yok oyle faulde yapmamislar bunlar 7 8 faul yapiyor tek perde
Dun beni mahvetti. 30kdan fazla para kaybettim eb sahibinin galibiyetinden peritot kazanirlarindan. 100atti ya 1 hafta sayi atmazDep az destek verseydin ak
Banada yazmis unutmus bir dha yazmisGeldim. Dm gelmiş yeni kullanıcıların birin den Allahın rızası için 100 TL istiyor hayırlı bir slot çevirmek için. 🤣 🤣
Bunlar yakında olimposun dedesinin peygamberligine de şehadet ederler 🤣Banada yazmis unutmus bir dha yazmis
Benden kurtulamadiniz daha puhahahha kayip bonusu varNovasky teklisi gelir simdi takipleriz
DevammmBenden kurtulamadiniz daha puhahahha kayip bonusu var
Nasil bir cenabetlikse eklendi diyor bonus yok canli mal çözemiyor daha alamadikDevammm