- 2,969
- 987
- 113
Tebrikler
Monopoli1966 danda gol oldu ayni anda 👍Sicilya Mafya dostlarımıza Tesekurler
Donu vermeden parayı çek gayri@Shellac Bu seferde SEn boya Dost Bursa Yeşili Olursa Seviniriz
Don yok Bizde Laylon Sarıyoz Canım Sende Donda var yaniDonu vermeden parayı çek gayri
bol şansbol şans aldım takibe
Tebrikler Asabi@Shellac Bu seferde SEn boya Dost Bursa Yeşili Olursa Seviniriz
Penaltıcı abimi yapalım bence@Arslnnnnn
@savaskurt
@TayfunWhite
@Penaltı
@gradel00
@BJKrussz
Cekıım Geldigi Zaman Modlardan Rica Ederiz ismini yazdıgım arkadaslar arasından bi Rollcu ceker Adaletli olmus olur.. Roll yapıcak arkadas 50 tl Fazla Alır Bu ısmını yazdıklarım arasında Kazancı paylasırlar Herkeze tesekurler Beyler Daha cok kısı nasıplenmıs olur Yönetimde uygun Gorurse
Olur fark etmez kardeşim kim nasıl uygun görürse kabuldur. Eyvallah sağ olasın@Arslnnnnn
@savaskurt
@TayfunWhite
@Penaltı
@gradel00
@BJKrussz
Cekıım Geldigi Zaman Modlardan Rica Ederiz ismini yazdıgım arkadaslar arasından bi Rollcu ceker Adaletli olmus olur.. Roll yapıcak arkadas 50 tl Fazla Alır Bu ısmını yazdıklarım arasında Kazancı paylasırlar Herkeze tesekurler Beyler Daha cok kısı nasıplenmıs olur Yönetimde uygun Gorurse
Tesekurler Dost Altta Birsey yazdım bı okursan Senin içinde uygunsaTebrikler Asabi
Tebrik ederim.Kazanciın daim olsun 🙏Bu kupon gelırse diger konudaki takıp eden arkadasların içinden bi rollcu seceriz bolsans
Ekli dosyayı görüntüle 316175
benimde içimden ı geçtiPenaltıcı abimi yapalım bence
TesTebrik ederim.Kazanciın daim olsun 🙏
uygun değildir Asabi@Arslnnnnn
@savaskurt
@TayfunWhite
@Penaltı
@gradel00
@BJKrussz
Tamamdır Dostuygun değildir Asabi
özelden bu işleri yapın lütfen
konulara taşımayın
Dost bu kişiler arasında çekiliş yapuygun değildir Asabi
özelden bu işleri yapın lütfen
konulara taşımayın
Bende onu istedım aslında Dostumuz uygun degıldır dedimi Konu kapanmıstır DostDost bu kişiler arasında çekiliş yap