- 43,737
- 47,613
- 113
Dikerler öyle sponsoru savasÖyle sponsorun aw adamlara sakız parası attırdı bana yolu verdim bundan sonra oylelerine
Dikerler öyle sponsoru savasÖyle sponsorun aw adamlara sakız parası attırdı bana yolu verdim bundan sonra oylelerine
1 sayıyla gitmiş son kuponda resmen savaşın alacağına cokmusler 😆😆Ya hiç sorma son kupon yatmasa savaş işi götürecekti şans diyelim 15 kişi vardı iyi bırakmış yine dost
Halbuseki suda cok derin deqildi🤣Eko ile bende susuz derede balık tutmaya çalıştık
Aynen savaşın para orda yalan oldu gibi geldi bana1 sayıyla gitmiş son kuponda resmen savaşın alacağına cokmusler 😆😆
Bidaha bastan konuşacam zaten millette bana laf diyor aw sanki para benim gibiDikerler öyle sponsoru savas
Eko ben sana olta atma dedim burda balık olmaz yok ben elle tutarım dedinHalbuseki suda cok derin deqildi🤣
Dayim orda ben belki biraz daha fazla atarız diye aldım da insanlar nankörlük ten başka bişey etmiyo ama akıllandım kendi paramdan oynadım ordaAynen savaşın para orda yalan oldu gibi geldi bana
2 dk 5 sayı çıkması nasip
Büyük sözü dinlemedik işteEko ben sana olta atma dedim burda balık olmaz yok ben elle tutarım dedin
Fazlada üstüne gitmemek gerekir ne dağıtmıyorsa o çekiliş deyilyaBidaha bastan konuşacam zaten millette bana laf diyor aw sanki para benim gibi
Anladım zaten söyledin ya gerek yokmuşDayim orda ben belki biraz daha fazla atarız diye aldım da insanlar nankörlük ten başka bişey etmiyo ama akıllandım kendi paramdan oynadım orda
Beklemede kuponu istediğine ulaşır dayı aynı şekilde Rollde atılan paraya trip yapılmaz madem okadar konusucaksin geri gönderirim parayı hava yapicaksam sonuçta atmak zorunda değil Sponsor öyle degilmi dayiFazlada üstüne gitmemek gerekir ne dağıtmıyorsa o çekiliş deyilya
Kesinlikle öyle dost hediyenin büyüğü küçüğü olmaz gönülden kopmuş verilmişBeklemede kuponu istediğine ulaşır dayı aynı şekilde Rollde atılan paraya trip yapılmaz madem okadar konusucaksin geri gönderirim parayı hava yapicaksam sonuçta atmak zorunda değil Sponsor öyle degilmi dayi
Helal dayicim 60 da atilmazdi ama 😆😆😆Kesinlikle öyle dost hediyenin büyüğü küçüğü olmaz gönülden kopmuş verilmiş
Biz Eko çubukla 5 saat bekledik tesekur bile alamdık değilmi EkoooBeklemede kuponu istediğine ulaşır dayı aynı şekilde Rollde atılan paraya trip yapılmaz madem okadar konusucaksin geri gönderirim parayı hava yapicaksam sonuçta atmak zorunda değil Sponsor öyle degilmi dayi
Kardeş değil ama orda belli takip eden insanlar var 15 kişiye değilde 7 kişiye at 100 150 bandındaBeklemede kuponu istediğine ulaşır dayı aynı şekilde Rollde atılan paraya trip yapılmaz madem okadar konusucaksin geri gönderirim parayı hava yapicaksam sonuçta atmak zorunda değil Sponsor öyle degilmi dayi
60:3 ppaket has adıyaman tütünü eder 🤣🤣Helal dayicim 60 da atilmazdi ama 😆😆😆
gene kitabın ortasından konuşmuşsun dost bolşansBeklemede kuponu istediğine ulaşır dayı aynı şekilde Rollde atılan paraya trip yapılmaz madem okadar konusucaksin geri gönderirim parayı hava yapicaksam sonuçta atmak zorunda değil Sponsor öyle degilmi dayi
Ama 15 kişi var 1k1ykapar dost 6 sponsor alsa 6da 1 dağıtım iyi paraHelal dayicim 60 da atilmazdi ama 😆😆😆
Nasıl anlamadım dostKardeş değil ama orda belli takip eden insanlar var 15 kişiye değilde 7 kişiye at 100 150 bandında