- 4,767
- 3,264
- 113
Beyler 2.75 alt oynadık diyelim mac 3 gol ile bitti iademi oluyordu isiwiiw yanlış oynamışım kafam karıştı
Emeğine sağlık dost@Novasky oduller gonderildi kesene berekt. Bjk ggelsin ona da gonderilecek
Boş köy sen maçına bakYahu dayı biz işi goy goya vuruyoruz adam iyice tassaga vurdu olayı enterasan
Insan ol lan kime saygısızlık yaptık haddini bil terbiyesizlik etmeKonuya gelip, parazit olmaktan zevk almak nasıl bir haz dünyanız var ?
@Holi44 @Erhan2121
Kimsenin size kanıt sunma ihtiyacı yok. Manipüle edip, insanların sinirleri ile oynamak duygusal bir haz mi yaratıyor? Bebeler...
Senden çok adamın kuponun gelmesini istiyorum ne anlatıyorsun senKonuya gelip, parazit olmaktan zevk almak nasıl bir haz dünyanız var ?
@Holi44 @Erhan2121
Kimsenin size kanıt sunma ihtiyacı yok. Manipüle edip, insanların sinirleri ile oynamak duygusal bir haz mi yaratıyor? Bebeler...
😂🤫Insan ol lan kime saygısızlık yaptık haddini bil terbiyesizlik etme
😅🤫Senden çok adamın kuponun gelmesini istiyorum ne anlatıyorsun sen
Olm dıger forumda kırk kere para istedin iflşalatma sus benceKonuya gelip, parazit olmaktan zevk almak nasıl bir haz dünyanız var ?
@Holi44 @Erhan2121
TühBenden de cabası 🤗😍
[
Sağlık olsun ne yapalım
Olabilir para istemek ayrı bu şekilde davraak ayrı...Olm dıger forumda kırk kere para istedin iflşalatma sus bence
Dostum ne sıkıntın var hayiridr bı aç sıkıntın varsa yardımcı olalımOlm dıger forumda kırk kere para istedin iflşalatma sus bence
Ayrıca 2 kişi dışında kimseye borç yok dostum rahat ol ..Olm dıger forumda kırk kere para istedin iflşalatma sus bence
Ben kotu bısey mı demisim adama küfür mü etmısımOlabilir para istemek ayrı bu şekilde davraak ayrı...
Bendende para isteyen çok ifşalayabilirsin.