Mert delikanlı gözü kara tarih beni yazacak diyebilen 1 tane İşçi sendikası yöneticisi yok ülkemizde ne yazıkki.
Sendika yöneticilerinin otellerde & gizli buluşma yerlerinde fabrikatörlerin orasını burasını yaladıkları zamanla çıkıyor.40 yaş üstü olanlar çok iyi hatırlar JAGUARLI sendikacıları.
Ne yazıkki her resmi kurumun kokuşmuşluğu gibi işçi sendikalarınında FEVKALEDE güzel olmasını beklemek aptallık olur gibi.
Yıllarca 1 adamın peşine takılmayı halk olarak çok sevdik.Her dönemde 1 tane çıkıyor bizde bir umutla onun peşinde koşuyoruz.
Siyasi görüşümü yazmayı hiç sevmem forum ortamlarında veya tartışmayı Lakin ciddi ciddi ülke olarak DARBOĞAZdayız .
Babadan sağ görüşlü geçen çoçukluğumuzun da etkisi yıllarca geçmedi ama şu an daha çok okuyup araştırınca 1 KEZ bile oy vermediğim Rahmetli Erbakan için kendime kızıyorum.
Sağıma bakıyorum
soluma bakıyorum YOK.
Bana katılan olurmu bilmem ama yakın çevremde kime oy vereceğim kardeşim hepsi aynı pokun laciverti diyor !
Genel 1 huzursuzluk görüyorum.Üstüne siyasetçilere güvenin yok olma sınırına gelmesi,Şahsi fikrim bu işin sadece bizde bitmediğidir Müslüman 1 ülke olmamız ve arap dünyasının girişindeki KİLİT ülke olmamız ;sanırım bizi en güçlü bildiğimiz ülkelerin elde etme çabalarının asla tükenmeyeceğidir.
SONUÇ : kim gelirse gelsin başarılı olmaması için ülke olarak kalkınmamamız için ellerinden geleni yapacaklardır.
Bu yüzden içimdeki kızgınlığı bu seçimde kazanamayacağı yüzde 1 milyon belli de olsa ... belkide kazanır ... F.E diyorum 1 kez denemek şans vermek lazım.Dinazorlar bizi yeterince emdi sömürdü sağdı bence
Gelen gideni aratır atasözümüz var ama gelenin bundan daha beter ne yapabileceğini kestiremiyorum
Vurduğunuz GOL olsun arkadaşlar iyi forumlamalar