Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ofansifbet 250 Spin Deneme Bonusu

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,329
2,646
113

Eski bi site 250 spinden çıkan kazancı aynı oyunlarda 3x çevirim yapıp max 300 çekiliyor eskiden üyeliği olanlar da talep etsin eski üyeydim talep verdim onayladılar ama bakiyem tam 0.00 dı

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
431
83

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,313
1,058
113

Eski bi site 250 spinden çıkan kazancı aynı oyunlarda 3x çevirim yapıp max 300 çekiliyor eskiden üyeliği olanlar da talep etsin eski üyeydim talep verdim onayladılar ama bakiyem tam 0.00 dı
Sen belamısın bro?bu tür fsler denemeler hep senimi buluyo inadınamı yapıyon anlamadım mk
IMG_1099.jpeg

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
223
43
umarım freespin kazancından sonra pragmatic slotta oynatır öbürkü paylaştıgın sitenin bonusunu sıfırladım :)
ofansif.jpg

Brkdnz26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
140
43

Bende uyeymisim ama eklendi frebet aldım ben her maç 2 oran şartı var

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
242
96
28
1000 yaptım sağol şimdi çekim demiyorum gelirse bilgilendiririm belirttiği oyunların üçünde çevirdim bahane uydurup sadece birinde çevirmeniz gerekirdi derler mi bilmiyorum

Usad31

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
4
3
Beyler bu site dolandırıcı bir site 8500 TL parama çöktüler zamanında . Sakin para yatirmayin üye olmayın sahtekar bir site bunlar