Aw bende o mesajı arıyorum üç dakıkadı dostumuzun kazandiği savaş yokallahtan senin dediğin gibi çeyreği kazanırına oynamamışım
Ha handiyi depe verdin la way aw bizde takip ediyoz işte 🤣ben +1.5 tan oynadım geseye
Bklıyozdevam kasa 4100 şuan bakınıyorum
Bsketlr devam edelim krdesdevam kasa 4100 şuan bakınıyorum
Dost 22 dedinde biri vardı 22 yle biten sonu noldu ona bayadir gözükmüyor banlandi mi sahtekarUlan süre bitti 22/ 22 oldu way şansına tko
Doblon var mı ?Dost 22 dedinde biri vardı 22 yle biten sonu noldu ona bayadir gözükmüyor banlandi mi sahtekar
VarDoblon var mı ?
Rayza mıydı neydı dost adamın bilgilerını doktuler daha girmedı sanırımDost 22 dedinde biri vardı 22 yle biten sonu noldu ona bayadir gözükmüyor banlandi mi sahtekar
Ben uyarı amaçlı yazdım dost 22 ler tekin olmaz banlandiysa iyi olmuşRayza mıydı neydı dost adamın bilgilerını doktuler daha girmedı sanırım
Way sahtekar wayy kandırdı bizi hep heRayza mıydı neydı dost adamın bilgilerını doktuler daha girmedı sanırım
Bol şanslaralanya maçında ilk yarı gol olur ve centar zadar maçının ilk yarısı 90.5 üst bin tl basıldı tutarsa hedef tamam
Bol sans kardesalanya maçında ilk yarı gol olur ve centar zadar maçının ilk yarısı 90.5 üst bin tl basıldı tutarsa hedef tamam
oooo yeni misin buralarda dostBol şans old but Gold school