Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Olmuyor Aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,506
5,626
113
valla ya 20 yaşımda olcam afedersiniz ama dünya skmde olmaz dı 40a merdiven dayadık ne zaman geçti günler yıllar anlamadım bile..
Sen 40 a merdiven dayamissin. Ben merdivenleri cikmaya basladim bile :) Hic evlenmemis, hic birseye sahip olamamis biri olarak 20 yasima donsem ilk isim tuşlu telefon kullanmak olurdu :)

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,340
3,197
113
Sen 40 a merdiven dayamissin. Ben merdivenleri cikmaya basladim bile :) Hic evlenmemis, hic birseye sahip olamamis biri olarak 20 yasima donsem ilk isim tuşlu telefon kullanmak olurdu :)
tersi daha zor emin ol evlenip herşeye sahip olmak daha büyük sıkıntı atlatamıyosun.. sonrasında herşeyi kaybetmek

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
28,427
27,608
113
kardeşim adminler yanlış anlamasın ama burdan uzaklaşmadığın sürece hiç bişeyin olmayacak bundan emin ol bu pislik yüzünden aile hayatım bitti ilişkim mahvoldu borçlar desen nereye ne kadar artık sayamıyorum ki mesleğimde uçak mühendisiyim demem o ki burda bu konuyu açıp takip ediyorsan emin ol hiç bişey iyi olmayacak sağlık en önemli şey anladığım kadarıyla geçmiş olsun anlatmışsın buraları da bırak düzgünce kendine odaklan saygı duy işin varsa ona odaklan bırak gerisi emin ol gelecek herkesin hayatına giren çıkanlar olur unutamadıkları olur ama biri gelicek hayatına kesinlikle gelicek onu bu hatalar yüzünden kaçırırsan geçmiş olsun ihya olmazsın
+1
11 senedir oynuyorum bu mereti her şeyi alıp götürüyor. Yalnızlaştırıyor seni. Anlatacak çok şey varda yeri burası değil.

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
Unutmayın kızlar ağlayan erkeklere daha sevecen yaklasırlar , ağlamayana meme yok bu devirde 😄😄

xgoktugx29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
856
846
93
Arkadaşlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için @kalamar3 senin dediğini şimdi uyguluyorum burayı terkediyorum maçkoliği paparayı siliyorum sözüm söz birdaha idda oynamıyorum önümde bir okulum var ailem var kimseye borcum harcım yok kimseyle kavgalı değilim varsın sevgilimde olmasın varsın kötü günlerim geçsin elbet güzel günlerimde olur herkes kendine iyi baksın iyi günler umarım sözümden dönmem .

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,861
113
Saygınlığın gitmediyse bence toparlarsın aklını kullanırsan hayatta ama saygınlık gitti mi işte ondan sonra toplamak çok zor oluyor

xgoktugx29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
856
846
93
@Shellac başkan konuyu kirletebilirsin üyeliğim kapatmayı bilmiyor öyle birşey varsa kapatadabilirsin

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,861
113
Arkadaşlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için @kalamar3 senin dediğini şimdi uyguluyorum burayı terkediyorum maçkoliği paparayı siliyorum sözüm söz birdaha idda oynamıyorum önümde bir okulum var ailem var kimseye borcum harcım yok kimseyle kavgalı değilim varsın sevgilimde olmasın varsın kötü günlerim geçsin elbet güzel günlerimde olur herkes kendine iyi baksın iyi günler umarım sözümden dönmem .
İnşallah laf da kalmaz kardeşim söylediklerin inşallah dediğin şeyleri yaparsın hayatın da başarılar :)

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
28,427
27,608
113
En iyisini yapıyorsun darısı başımıza..

kalamar3

B777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,275
378
83
kardeşim benim inşallah yapabilirsin bu dediğini ben kaç kere tövbe ettim kaç kere bu son dedim sabaha karşı maaşın yattığı gece sabahında sigara param olmadan kalktım şu illeti bırak kendine saygın olsun etrafındakilerde bir itibarın olsun her şey gelir ama burayı bırakmazsan hiç biri olmaz.Olası kız arkadaşında olur seversin ama o kızda sana yalanlarına katlanmaz bi süre sonra ailen bile katlanmaz.Ne diyim inşallah bırakırsın senin adına çok sevindim şuan

Kaancansolmaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,039
534
113
olursan kızlar seninle çıkar😂

Moderatör tarafında düzenlendi:

kalamar3

B777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,275
378
83
@dusting34 dostum adminler anlayış gösterecektir buradan kastımız forum değil tabi ki kumarı kastediyoruz bu illet keyif içinse tamam hayat karartmak için değil biz kararttık zaten 20 yaşında kardeşimiz başımızdan geçenleri söylüyoruz sadece

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
@dusting34 dostum adminler anlayış gösterecektir buradan kastımız forum değil tabi ki kumarı kastediyoruz bu illet keyif içinse tamam hayat karartmak için değil biz kararttık zaten 20 yaşında kardeşimiz başımızdan geçenleri söylüyoruz sadece
Kanka annesinin babasınn sözünü dinlemeyen seni benimi dinlicek 😄

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
751
113
Beyler 20 yaşındayım 1.90 boylarında esmer kara saç kara kaş kara göz 80 kilo fit bi insanım işte eli ayağı düzgün o kadar kötü şeyler yaşadımki bu yaşa gelene kadar lise okumak istedim ailem zorla imam hatipe verdi istemedim imam hatip dedikleri tuvalette Bali falan çekiyolardı öyle bir yer birde ful erkek kızda yok okumadım orda okulu bıraktım babam işe verdi 2 yıl börekçide paket servis yaptım it gibi süründüm ve o yaşlarda akciğerim söndü spontan pnömotoraks denir tıp dilinde bildiğin yere yığılıp nefessiz kalıyorsun olduğun yerde ve 6 saat içinde ameliyat olamazsan kalbe vurup ölme ihtimalin var ameliyat oldum tüpler takılı 2 hafta hastanelerde süründüm ve çalışmam falan spor yasaklandı lan dedim okul okumuyorum birde çalışmazsam babam ağzıma sıçar kafa istesede vücut yapamıyordu aga ve bu dediğim hastalık 4 kere daha tekrarladı siz düşünün en son doktorlar neden oluyor bunun altında ne var akciğerlerine kamerayla girip bakıcağız dediler süreyyapaşadan akciğer doktoru geldi gün geldi ben ağlıyorum 17 yaşında falanım korkuyorum aga girdim buz gibi ameliyathane benle konuştular muhabbet sohbet ağzıma soktular 10 dan geri saydılar 3 ü duymadan bayıldım uyandığımda inanılmaz ağrı sancı ağzımda hava maskesi 2-3 tüp birinden kanlar birinden su var öksürükten dikişlerim patladı gecesine karnım ayaklarım memelerim kan oldu göğüs kısmın sesin çıkmıyor kafam kızardı acıdan doktorlar geldi dikiş falan sebebi neymiş akciğerimde yırtık varmış ondan sebeb oluyormuş herneyse bu hastalığı atlattım birde benim küçükken parmağım koptu ve geçen sene burnum kırıldı ve belimde l3l5 fıtık omurilik kayması ve boyun düzleşmesi var şu an herneyse beni annem tekrar liseye yazdırdı ataşehirde İbrahim müteferrika pisliğin içinde orda o çalışmanın milletin emir kulu olmanın ne kötü bişey olduğunu anladım ve liseyi bitirdim Beykoz üniversitesini kazandım 46 kişilik sınıfta 3 kişi kazanabilmişti biriside bendim okul şöyle izah edeyim sabah içeri girerken kapıda narkotik arama yapardı öyle pislik bir yerdi neyse dostlar ben bu yaşıma gelene kadar çok kötü şeyler yaşadım konu aslında bu değildi arkadaşlar ben hangi kızla konuşsam bana çok ilgi gösterirler başta hatta sürekli onlar arar yazar buluşmak ister ama 1-2 hafta sonra dahada konuşmazlar nedir neden böyle oluyor şu yaşıma kadar hiç huzur göremedim bunu tüm içtenliğimle söylüyorum o kadar çok şey varki dostum yok onlara değil size anlatıyorum :(
Kardesim güzel seyler yasamamissin ama bunlar normal şeyler .herkesin hayati böyle bi nevi. Sen daha kötü hayat görmemişsin. Öyle hayatlar vardir ki böyle senin gibi buraya yazmaya utanilir. Yaşin genç haline sükret. Cok samimi soylüyorum tüm içtenligimle sen daha kötü hayat görmemissin.

kalamar3

B777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,275
378
83
@dusting34
Kanka annesinin babasınn sözünü dinlemeyen seni benimi dinlicek 😄
ben daha liseye giderken mahalleden bi abimiz vardı babamında arkadaşı sabaha kadar dil döktü bak sonun bu olur dedi oynama idda middaa bırak şu işleri güzel okula gittin mesleğin olacak vs dedi adam da altındaki arabasına kadar tefeciye borçlanmış biriydi.Şu an herhangi çocuğu olan bir arkadaşımın çocuğuna bak bu adam gibi olma diye anlatacağı hiç bir şeyi olmayan adam durumundayım.Yani dediğin doğru ama bir ihtimal dinler belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...