Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin olursaolur / Kazanan Kupona 40 TL Papara

Kupon Miktarı
40
Kupon Oranı
10

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Yok kardeşim eglence olur dedik malasef hüsran sorun zaten kardı 800 de ama bu kadarınıda beklemiyordum
dostum senin hatan ilk 20 begeni dicektib ve begenenlwr kupon atip seni etiketlicekti burda bir sueu insan aktif herkes ilk 20 ye girmek icin analiz falan yqpmadan rastgele kupon yapti bi umut tutar belki diye

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,260
3,238
113
dostum senin hatan ilk 20 begeni dicektib ve begenenlwr kupon atip seni etiketlicekti burda bir sueu insan aktif herkes ilk 20 ye girmek icin analiz falan yqpmadan rastgele kupon yapti bi umut tutar belki diye
dost öyle olması lazımdı 20 beğeni yok kuponların hepsi oynanmış :D yeni arayüzde kupon paylaşım etkinliklerine ilk maç kazanana kadar veya ilk 15 dk- 30 dk gibi beğeni şartı getirilebilir, sonradan gelip tek yorum yazmayan beğeni atıp kaybolan adama ödül çıkıyor :)

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Vay arkadaş suçlu ben oldum iyi valla begeni desem ne olacak sanki yine herkes kapışacak ilk 20 olacak yine bir umut diyip kupon atacaklar

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Baz

bazen oluyor yapacak bişey yok yarın yine konu açacağım bu sefer 5 oran 40 kupon yapacam hazırlıklı ol kardeşim
Tamam reis canın sağolsun kusura bakma be :( Yemin ederim ilk 3.5 üst yazdım son maç olarak Atalantaya sonra kıllandım silip korner aldım :( Helal et hakkını

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Hangi analizci chelsea 1 0 bitti alt der boşa laf denekesi yapmayın denedin olmadı keşke 3 4 tanesi gelseydi zarar olmazdı etknlk için teşekkürler @olursaolur

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
@olursaolur benim kuponum tekten gitti atalantadan . Breshianın ben zorlayacağını düşündüm ikinci yar 3.5 üst olur dedim ama ilk yarı max 3 çıkar dedim abartılarda abarttılar. Kaybın çoksa benim kupona ne kadar attıysan bunu sana göndermek isterim kardeşim etkinliğin takdire şayan çünkü.