- 2,111
- 1,132
- 113
Kazanan iki arkadaş kuponlarıyla beraber paparalarını göndersin dm den
benım kuponda mac ertelendi teke kaldı di mi 1 tanesi yanlıslık yokKazanan iki arkadaş kuponlarıyla beraber paparalarını göndersin dm den
Yok kardeşim biriniz ilk yarı 2 birinizde kg var oynamış hangisi senin bilmmiyorumbenım kuponda mac ertelendi teke kaldı di mi 1 tanesi yanlıslık yok
Kazanan kupon
Kazandığı ödül gönderildiKazanan kupon
Benimde tekte sion maçı @olursaolur
ben kg var oynamıstım bakalım kısmet gelir belkiYok kardeşim biriniz ilk yarı 2 birinizde kg var oynamış hangisi senin bilmmiyorum
Bilgilendirme için teşekkürler bu güzel etkinlik için ayrıca teşekkürler dost 🙂Kazandığı ödül gönderildi
hangi maç saat kaçta ne oynadın son maç mı dost ona göre bizi de bilgilendirir misin takip edelimben kg var oynamıstım bakalım kısmet gelir belki
Ben arkadaşa kupon vermiştim 4 mac 3ü geldi 1i ertelendi reis bugun xamax sion kg var olursa tutuyorhangi maç saat kaçta ne oynadın son maç mı dost ona göre bizi de bilgilendirir misin takip edelim
2mizinde aynı mac iy 1-2 biterse kafa kopar
19.15 Te takipteyim dost 🙂Ben arkadaşa kupon vermiştim 4 mac 3ü geldi 1i ertelendi reis bugun xamax sion kg var olursa tutuyor
O gelirse arkadasa söylicem şu 48 orana atsın bize düşen 20 yi19.15 Te takipteyim dost 🙂
Sion maçı hadi bakalım bol şanslar dost @erhanbey22 İy 1-2 veya İy yarı 0-1 bitsin 2.yarı 1-1 bağlarız 🙂
Aynen @Khiron55 nun ki 45 dk iy 0-1 bitsin xamax a attırırız 2.yarıSion maçı hadi bakalım bol şanslar dost @erhanbey22 İy 1-2 veya İy yarı 0-1 bitsin 2.yarı 1-1 bağlarız 🙂
aynen dost güzel olur 🙂Aynen @Khiron55 nun ki 45 dk iy 0-1 bitsin xamax a attırırız 2.yarı