- 67,869
- 40,230
- 113
Bol sans dostneden olmasın
Bol sans dostneden olmasın
ben denedim hocam zor zatenBen sana 2 maçında skorunu veriyim hatay risk almaz ms 3-3 biter hatay sakarya ms 1-1
He gördüm 3per efes uçmuş görmedim onu varya görsem alırdım arapları gördüm daldım barem 46.5 dan düştü bide 42.5 a neyse olmıcak basitet bağlanmış hepSorma lanet var yine bu ara efes maci ilk per üstte son paramiz gitti ondan sonra 49 50 üstu falan cikti her per
Hikâye onlar dostum yaAnasını sattığımın pusulası kot attı saniyede girdim 5.40'tan bir türlü vermiyor ya
Banada biraz oyle geldi hatay yenilmez gibi bugun ama gelsin bakalim umarimBen sana 2 maçında skorunu veriyim hatay risk almaz ms 3-3 biter hatay sakarya ms 1-1
Ne hikaye arka arkaya bastım verdiHikâye onlar dostum ya
İyi ki denedin dostum yazidgin gibi olsunben denedim hocam zor zaten
Bak hatayda kırmızı yiyen lavuk varya o krmızı yedi an dedim ki hatay iy yı kesin kazanır o mal tam çöp hatalı pas top kaybı felan zaten hatay o eşşekle 10 kişi kadar oynuyor her maççBanada biraz oyle geldi hatay yenilmez gibi bugun ama gelsin bakalim umarim
Ben hiç alamıyorum onlardanNe hikaye arka arkaya bastım verdi
Aynen saniyesınde giriyorsun yok babaAnasını sattığımın pusulası kot attı saniyede girdim 5.40'tan bir türlü vermiyor ya
Aklınızda bulunsun saniyesinde de girseniz vermediği zaman arka arkaya tıklayın dönüyor kalıyor böyle arka arkaya tıklayın en son veriyorAynen saniyesınde giriyorsun yok baba
Bunlarda az inat edin veriyor sonradan ben almiyom ama alirken oyleydiHikâye onlar dostum ya
Yok Dostum muronun taktığını bende yapıyorum ama yemiyor,ya da çok sabırsızim öyle sanıyorumBunlarda az inat edin veriyor sonradan ben almiyom ama alirken oyleydi