- 67,548
- 39,867
- 113
Sapla
Sapla
Aynen Ömeriki maçta da ikinci yarı 6şar korner lazım zor gibi
Basket alsan gelmjsti dost suaniki maçta da ikinci yarı 6şar korner lazım zor gibi
Bol sans omerHerkese hayırlı akşamlar bol şanslar arkadaşlar tümbet katlanan pazartesi bonusu aldık kasayı 8.5a kadar çıkardım güzel bir tutarda bitirirsek çevrim sonrası 2 arkadaşa ulaşalım.
Yani dostum gerçekler ama sürpriz herşeye açıkiki maçta da ikinci yarı 6şar korner lazım zor gibi
Futbola nazaran baskette daha iyisin sanırımiki maçta da ikinci yarı 6şar korner lazım zor gibi
Biraz geride kaldım dostum tamam🙏Dost buna kafa dayanmaz ki konu sahibi desin bir ama genoa var 4 üst
zor ama imkansız değil ingilizler ayaksız ispanyollar da 1 şut var o da gol olmuşiki maçta da ikinci yarı 6şar korner lazım zor gibi
Est dost fazla fazla takip ettin bence bir dinlenBiraz geride kaldım dostum tamam🙏
Ilk yarisi korner cikmayan macta ikinci yari en az 5 cikar kuzeyin kralizor ama imkansız değil ingilizler ayaksız ispanyollar da 1 şut var o da gol olmuş
iki maçı da takip ettim bunların top oynayası yok suvatım boş boş geziyorlar sahadaIlk yarisi korner cikmayan macta ikinci yari en az 5 cikar kuzeyin krali
Bende cok mac izledim de ikinci yari bir komuta bakariki maçı da takip ettim bunların top oynayası yok suvatım boş boş geziyorlar sahada
Genoa maçı 1-1 ya da 2-0 biter bir buçuk üstü olur En fazlaiki maçı da takip ettim bunların top oynayası yok suvatım boş boş geziyorlar sahada
Gerekli yerleri aratalım o zaman @ValenciennesBende cok mac izledim de ikinci yari bir komuta bakar
Muro o maçın neyini takip ediyorsun sürpriz oynadı gelmez o daha daGenoa maçı 1-1 ya da 2-0 biter bir buçuk üstü olur En fazla
Harbi hic ugramadi sweet1000 güldü demekGerekli yerleri aratalım o zaman @Valenciennes
Gülseydi dmyi yakardı yıkardıHarbi hic ugramadi sweet1000 güldü demek