- 35,305
- 15,642
- 113
Ef kale içinde kasayı Gireyim mi Hem Sana Hem ona atayımSenden önce yazdım 😂😂
Ef kale içinde kasayı Gireyim mi Hem Sana Hem ona atayımSenden önce yazdım 😂😂
Yap dostum sıkıntı Yok 🙏🥰Şah geç kabul ederse
Sen cok konuşma terim 🤣🤣Bu ne olm 5 dakkada kaybetmek için mi 5 saat roll takip ettiniz
Hatta 2 yap vaktin varsa Suvatim da varEf kale içinde kasayı Gireyim mi Hem Sana Hem ona atayım
Tamamdır kasa gireceğim Şili maçına 3,5 üstü gireceğim bakayım ne olacakYap dostum sıkıntı Yok 🙏🥰
Kanka sponsor ariyoduk gokte geldin jelalSen cok konuşma terim 🤣🤣
DddsddYap dostum sıkıntı Yok 🙏🥰
Benim için fark etmez ilerlersek sıkıntı yokHatta 2 yap vaktin varsa Suvatim da var
Yok kanka ben istemiyom kafam kazan gibi oldu uyurum benHatta 2 yap vaktin varsa Suvatim da var
Tamam dostum devamBenim için fark etmez ilerlersek sıkıntı yok
Geliyor kuponun izleKanka sponsor ariyoduk gokte geldin jelal
Sahgec için dibine kadar gir kasanın ...bol şanslarTamamdır kasa gireceğim Şili maçına 3,5 üstü gireceğim bakayım ne olacak
Esek bile bi kuyuya bi kere dusermıs suvaaaat, dün terime 2K roll yaptırdık bugün burada 100₺ beklio ak 🤣🤣Kanka sponsor ariyoduk gokte geldin jelal
Puhahahah ak karıları bir golden rezil ettiler terim hocayıSen cok konuşma terim 🤣🤣
Haliyle Dostum tamam yine bir şey olursa yakarız dm yi sabahtan 🙏Yok kanka ben istemiyom kafam kazan gibi oldu uyurum ben
Yuh bana 2k1'i rol yaptırsa ben onu çıkarım Terim Demek ki bu işi bilmiyorEsek bile bi kuyuya bi kere dusermıs suvaaaat, dün terime 2K roll yaptırdık bugün burada 100₺ beklio ak 🤣🤣
Şike full her sey olabilirde zor beGeliyor kuponun izle
Sen oynama İddaa İddaa 2K ile çıkamadıysan ben bir şey demiyorumPuhahahah ak karıları bir golden rezil ettiler terim hocayı
Suat kardeşime yaptır da itibarımızı kurtarsa kurtarsa anca o kurtarır 🤣Esek bile bi kuyuya bi kere dusermıs suvaaaat, dün terime 2K roll yaptırdık bugün burada 100₺ beklio ak 🤣🤣