- 25,739
- 13,168
- 113
Bize işkembe çek.once 🤣Maç yok yav devam etmeye 7k gelirse 14 oyundan 500₺ lik satın alın yapasim var 🫠
Bize işkembe çek.once 🤣Maç yok yav devam etmeye 7k gelirse 14 oyundan 500₺ lik satın alın yapasim var 🫠
Sat gitsin saaatBen pcyi 60kya topladım geçen sene şuan ederi 100k benim borç 200k
Ben olsam satarım. 100 k yı da tek maç 2 orana basarım. Sonra kabak gibi ortada kalırımBen pcyi 60kya topladım geçen sene şuan ederi 100k benim borç 200k
Sadece sıvı soğutucu 25k ihtiyar ekran kartı da var 35k tamam zatenBu nasıl pic 100klik
Vay be o kadar olmuş mu ... ekonomiğğ çoğhk eyi yeğenimSadece sıvı soğutucu 25k ihtiyar ekran kartı da var 35k tamam zaten
Yuh mk ya,,bana Verde buzdolabina takayimSadece sıvı soğutucu 25k ihtiyar ekran kartı da var 35k tamam zaten
Ekmek teknem o benim çorba parası çıkıyor günlük ama 2 haftaya yakın oldu çorba bile içemedim..Ben olsam satarım. 100 k yı da tek maç 2 orana basarım. Sonra kabak gibi ortada kalırım
Şaka gibi yeminle benim 10 aylık maaşım kadar adamın bilgisayarı var mgVay be o kadar olmuş mu ... ekonomiğğ çoğhk eyi yeğenim
1 lira vermedim kiŞaka gibi yeminle benim 10 aylık maaşım kadar adamın bilgisayarı var mg
Aciktik ddBize işkembe çek.once 🤣
Açımdan oluyomAciktik dd
Dayan Saffet su iç ))Açımdan oluyom
Beni de acıktırdınız yaAçımdan oluyom
Evde kalmadı tarhana bulgurBeni de acıktırdınız ya
Şarjım da bitecek oyyyy içim daraldiDayan Saffet su iç ))
Bı devriye at,,cami açık,içinde sarz aleti olan bı araba vardır belkiŞarjım da bitecek oyyyy içim daraldi