- 11,298
- 8,139
- 113
13925 tl para kazanmışsın 10 kişiye 50 tl falan diyon aksjfkaslfjka aman ha 925 i dağıtırsın senle dün orada neden dalga geçildiğini şimdi daha iyi anlamışlardır
Sen mi atacaksın dostPayco ?
Özelden payco at kral sana ataym dağıt çekim gelince olurmuKesene bereket dost şansın bol olsun
Listeyi verdimDost bir karar ver artik
13925 tl para kazanmışsın 10 kişiye 50 tl falan diyon aksjfkaslfjka aman ha 925 i dağıtırsın senle dün orada neden dalga geçildiğini şimdi daha iyi anlamışlardır
Altı kişiye yüz yaptk paran çok varsa sen dağıt koçum13925 tl para kazanmışsın 10 kişiye 50 tl falan diyon aksjfkaslfjka aman ha 925 i dağıtırsın senle dün orada neden dalga geçildiğini şimdi daha iyi anlamışlardır
Baya cimri siteler gibi 10.000 yap 100 çek diyorlar ya13925 tl para kazanmışsın 10 kişiye 50 tl falan diyon aksjfkaslfjka aman ha 925 i dağıtırsın senle dün orada neden dalga geçildiğini şimdi daha iyi anlamışlardır
Sen nerelerdesin yaListeyi verdim
heyt beAltı kişiye yüz yaptk paran çok varsa sen dağıt koçum
Kardeş konuya yenı gelenlerı seçiyorsun ilk sayfalardan secsene takıp edenlerı usül oledırÖzelden payco at kral sana ataym dağıt çekim gelince olurmu
Ahajaja bana çıkarsa şuna verin laKardeş konuya yenı gelenlerı seçiyorsun ilk sayfalardan secsene takıp edenlerı usül oledır
Hiç boş kalamıyorum ki herkese liste yapmaktanSen nerelerdesin ya
Banada bir liste yap 🤣🤣🤣Hiç boş kalamıyorum ki herkese liste yapmaktan
Kardeş ben konu acıp dağıtıyorum burda sen ben mevzusu degıl bır adabı var takıbınAhajaja bana çıkarsa şuna verin la
Aga sen niye hep para istiyon millettenOndo bizi de boş geçme be bende harranliyim
Hepsini sana vermeleri lazım bence ben ona kızdım kankaKardeş ben konu acıp dağıtıyorum burda sen ben mevzusu degıl bır adabı var takıbın
@ferdikadıoğlu olsun muBanada bir liste yap 🤣🤣🤣
MakarasinaAga sen niye hep para istiyon milletten