Liste bu şekilFerdisiz liste mi olur 🤣
@ferdikadıoğlu
@ferdikadıoğlu
@ferdikadıoğlu
@ferdikadıoğlu
@ferdikadıoğlu 5 kişi 20 tl
Liste bu şekilFerdisiz liste mi olur 🤣
20 çok gelir dost naptın batircan mi biziListe bu şekil
@ferdikadıoğlu
@ferdikadıoğlu
@ferdikadıoğlu
@ferdikadıoğlu
Kardeşim bana çıkarsa ben metin kardeşime devrediyorum roll açıp roll kapatacak inşallahÇekim gelmedk gelirse altı kişi yüz vericegiz
Talıp olmak dıye yumşatmaBana bi tane dilencilik yaptığım mesajımı göstersene gevşek gevşek konuşmayı biliyorsun 100 lira 100 takla atıyorsun burda
Kibarca talip olunur alınır
Dedı 75 tl dagıtan adam 😀😀😀Bana bi tane dilencilik yaptığım mesajımı göstersene gevşek gevşek konuşmayı biliyorsun 100 lira 100 takla atıyorsun burda
Kibarca talip olunur alınır
@brentford kulakların çınlasınListe bu şekil
@ferdikadıoğlu
@ferdikadıoğlu
@ferdikadıoğlu
@ferdikadıoğlu
😂😂😂20 çok gelir dost naptın batircan mi bizi
20 kişiye 250 yazıyor kanka yine sen bılırsın 3 4 kupon atmıs sıraylaTalıp olmak dıye yumşatma
Dedı 75 tl dagıtan adam 😀😀😀
Şizofren ibne@brentford kulakların çınlasın
Bende onu diyorum Kimin ne bütçesi varsa ona göre dağıtır bütçeyi de siktir et sana mı kaldı milletin ne kadar para dağıtacağı, kesesine mi ortaksınTalıp olmak dıye yumşatma
20 kşi ye 250 atacağım demişTalıp olmak dıye yumşatma
Ben payfik var usta payco yok sağlık olsun dost düşünmen yeterÖzelden payco at kral sana ataym dağıt çekim gelince olurmu
Yoooo oyle deme burda 3 4 kısı var yamyam tayfa onlara hesap vereceksin dagıtırken cekilisleri onlar belirleyecek falan filanBende onu diyorum Kimin ne bütçesi varsa ona dağıtır bütçeyi de siktir et sana mı kaldı milletin ne kadar para dağıtacağı, kesesine mi ortaksın
Oo yasin bey özlettin kendini@brentford kulakların çınlasın
Brighton' a gidince iyice kayışı kopardın.Ferdikadıoğlu bir markadır
Neyse cahılle çok muhattap oldumBende einu diyorum Kimin ne bütçesi varsa ina dağıtır bütçeyi de siktir et sana mı kaldı milletin ne kadar para dağıtacağı, kesesine mi ortaksın
İmkansız olursa demıs 😀20 kşi ye 250 atacağım demiş
İstedikleri o zaten başkan. Alışmış adamlarYoooo oyle deme burda 3 4 kısı var yamyam tayfa onlara hesap vereceksin dagıtırken cekilisleri onlar belirleyecek falan filan
Boru taşıyorum. Döşeme işleri devam ediyor. Saygılar dostOo yasin bey özlettin kendini
Yüz yokki kızarsın kırvemİstedikleri o zaten başkan. Alışmış adamlar
Rahatsız la bebe. İşi gücü yok bana satasiyor. Dağıtacak adam parayı dağıtacak birini arıyor bulamadı bende ben dağıtırım dedim, bana diyor ki ayıp değil mi 27 yaşında adamsın la ne alakaYoooo oyle deme burda 3 4 kısı var yamyam tayfa onlara hesap vereceksin dagıtırken cekilisleri onlar belirleyecek falan filan
Hazır borular elindeyken burda bir kaç yavşak var onlara da döşesen hayra girersinBoru taşıyorum. Döşeme işleri devam ediyor. Saygılar dost