- 766
- 639
- 93
Ha işte kanka benim yaptığım da ne var Allah aşkınaBana dedi dağıt diye brom ilk sayfada söylemişti 10.kisye 50 at diyince ben çekildim aradan 10 işlem yapamam o sıkıntı olurdu işleme falan takilirz gerek yok.
Ha işte kanka benim yaptığım da ne var Allah aşkınaBana dedi dağıt diye brom ilk sayfada söylemişti 10.kisye 50 at diyince ben çekildim aradan 10 işlem yapamam o sıkıntı olurdu işleme falan takilirz gerek yok.
Kendını Forumun sahibi sanan kisiler varken sana ne oluyor diyorlar kibarcaHa işte kanka benim yaptığım da ne var Allah aşkına
Bak dıyorkı bana dagıt dedı konu sahıbı seçer dagıtanı öle ben dagıtayım dıyen bırı varsa anlakı alıp kaçacak parayıHa işte kanka benim yaptığım da ne var Allah aşkına
Konuya attın msji isimde belirtmedin ve konuda bikac kişi hariç herkes forumda aktif etkinlik açan adamlar Drogba metin hele benim açtığım etkinliklere hiç bakma senin yaşını 10x çarpar çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun ortada bı yamyam varsa oda sensin sadece etkinliklere katılıp bide burda millete salça olup forumun hzurunu bozmaAcmadım canım benım Ama dilenmiyorum da sen neye ustune alındın yaran mı var
Bu saatten sonra parayı alip kaçarım kimse kusura bakmasın 😅😅Diğer arkadaşlar maalesef parayı beğenmediği için pazarlık yaparken dağıtımı ilk ve tek redwing40 kabul etti. Biri dağıtım yapacaksa bu arkadaş yapsın. Ha isterse parayı alsın kaçsın mesele değil helali hoş olsun.
Güzelim yardımcı olmak için öyle dedim benBak dıyorkı bana dagıt dedı konu sahıbı seçer dagıtanı öle ben dagıtayım dıyen bırı varsa anlakı alıp kaçacak parayı
Başkasının seyıyle gerdeğe gırmen güzel oldu 😀😀😀Diğer arkadaşlar maalesef parayı beğenmediği için pazarlık yaparken dağıtımı ilk ve tek redwing40 kabul etti. Biri dağıtım yapacaksa bu arkadaş yapsın. Ha isterse parayı alsın kaçsın mesele değil helali hoş olsun.
Günaydın güzel dostumKendını Forumun sahibi sanan kisiler varken sana ne oluyor diyorlar kibarca
Biri de Ortalıgı yangına veriyor ya alıp kaçarsan diye 😂😂Diğer arkadaşlar maalesef parayı beğenmediği için pazarlık yaparken dağıtımı ilk ve tek redwing40 kabul etti. Biri dağıtım yapacaksa bu arkadaş yapsın. Ha isterse parayı alsın kaçsın mesele değil helali hoş olsun.
Guzel degılım ama dost olunurGünaydın güzel dostum
Kardeş yaptiginda bişey yok kimse seni tanimiyor ve guvenmemesi normal burda dağıtım parası alıp kaçan çok oldu daha 15 gün falan oldu yine biri aldı dağıtım parasını tuydu.muamele sana özel deil yani sen üstüne alinmaHa işte kanka benim yaptığım da ne var Allah aşkına
Sen ilker44sen seni severim bilirsin seninle özel olarak ilgilendim ve ilgilenmeye dvm.edecegim herşey bitti sanma.sen gerekli msji almissindir bnce 😁🤫Guzel degılım ama dost olunur
Hahaha bana mı yürüdünGuzel degılım ama dost olunur
O da olabilir ona bir sey demiyorum ama utanmıyor musun felan dedi ben onu kabullenemedimKardeş yaptiginda bişey yok kimse seni tanimiyor ve guvenmemesi normal burda dağıtım parası alıp kaçan çok oldu daha 15 gün falan oldu yine biri aldı dağıtım parasını tuydu.muamele sana özel deil yani sen üstüne alinma
Abi adamlar haklı burda 3 4 kısı var onların tanıdıgı olacak dagıtımı yapacak kısı ha Bı cekılıs mı olacak ne tesadüf hep aynı kısılere cıkıyor Allah Allah bak sen şu işeBeyler fazla mi uzattiniz he diyin geçin neyin davası bu?
Sal bro olur arada öyle şeyler.aci bı tecrübe yaşadın hepimizin başına geldi 😁O da olabilir ona bir sey demiyorum ama utanmıyor musun felan dedi ben onu kabullenemedim
Hepimiz kazanıp kaybeden insanlarız aramızda arsızı da var hırsızı da, ama bana deseki kardesim dağıtıcıyı konuyu açan seçecek eyvallah
Ulann be büyük oyunu bozdun 😀😀Abi adamlar haklı burda 3 4 kısı var onların tanıdıgı olacak dagıtımı yapacak kısı ha Bı cekılıs mı olacak ne tesadüf hep aynı kısılere cıkıyor Allah Allah bak sen şu işe
Ben burada gördüğüm.seyleri anlatsam kitap olur gerek yok. Konunun altı saçma sapan muhabbetlere doldu. Sevmediğin istemediğin adama basar engeli geçersin ben öyle yapıyorum. Tartışmanın lüzumu yokAbi adamlar haklı burda 3 4 kısı var onların tanıdıgı olacak dagıtımı yapacak kısı ha Bı cekılıs mı olacak ne tesadüf hep aynı kısılere cıkıyor Allah Allah bak sen şu işe