Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Ondo41 | Büyük Bir Mucize Olmazsa Geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
4786
Kupon Oranı
2.90

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
841
398
63
Diğer arkadaşlar maalesef parayı beğenmediği için pazarlık yaparken dağıtımı ilk ve tek redwing40 kabul etti. Biri dağıtım yapacaksa bu arkadaş yapsın. Ha isterse parayı alsın kaçsın mesele değil helali hoş olsun.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,284
50,714
113
Acmadım canım benım Ama dilenmiyorum da sen neye ustune alındın yaran mı var
Konuya attın msji isimde belirtmedin ve konuda bikac kişi hariç herkes forumda aktif etkinlik açan adamlar Drogba metin hele benim açtığım etkinliklere hiç bakma senin yaşını 10x çarpar çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun ortada bı yamyam varsa oda sensin sadece etkinliklere katılıp bide burda millete salça olup forumun hzurunu bozma

Redwing40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
766
639
93
Diğer arkadaşlar maalesef parayı beğenmediği için pazarlık yaparken dağıtımı ilk ve tek redwing40 kabul etti. Biri dağıtım yapacaksa bu arkadaş yapsın. Ha isterse parayı alsın kaçsın mesele değil helali hoş olsun.
Bu saatten sonra parayı alip kaçarım kimse kusura bakmasın 😅😅

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,325
4,838
113
Başkasının seyıyle gerdeğe gırmen güzel oldu 😀😀😀

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,608
371
83
Biri de Ortalıgı yangına veriyor ya alıp kaçarsan diye 😂😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,284
50,714
113
Ha işte kanka benim yaptığım da ne var Allah aşkına
Kardeş yaptiginda bişey yok kimse seni tanimiyor ve guvenmemesi normal burda dağıtım parası alıp kaçan çok oldu daha 15 gün falan oldu yine biri aldı dağıtım parasını tuydu.muamele sana özel deil yani sen üstüne alinma

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,444
12,470
113
Beyler fazla mi uzattiniz he diyin geçin neyin davası bu?

Redwing40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
766
639
93
Kardeş yaptiginda bişey yok kimse seni tanimiyor ve guvenmemesi normal burda dağıtım parası alıp kaçan çok oldu daha 15 gün falan oldu yine biri aldı dağıtım parasını tuydu.muamele sana özel deil yani sen üstüne alinma
O da olabilir ona bir sey demiyorum ama utanmıyor musun felan dedi ben onu kabullenemedim
Hepimiz kazanıp kaybeden insanlarız aramızda arsızı da var hırsızı da, ama bana deseki kardesim dağıtıcıyı konuyu açan seçecek eyvallah

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,608
371
83
Beyler fazla mi uzattiniz he diyin geçin neyin davası bu?
Abi adamlar haklı burda 3 4 kısı var onların tanıdıgı olacak dagıtımı yapacak kısı ha Bı cekılıs mı olacak ne tesadüf hep aynı kısılere cıkıyor Allah Allah bak sen şu işe

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,284
50,714
113
O da olabilir ona bir sey demiyorum ama utanmıyor musun felan dedi ben onu kabullenemedim
Hepimiz kazanıp kaybeden insanlarız aramızda arsızı da var hırsızı da, ama bana deseki kardesim dağıtıcıyı konuyu açan seçecek eyvallah
Sal bro olur arada öyle şeyler.aci bı tecrübe yaşadın hepimizin başına geldi 😁

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,325
4,838
113
Abi adamlar haklı burda 3 4 kısı var onların tanıdıgı olacak dagıtımı yapacak kısı ha Bı cekılıs mı olacak ne tesadüf hep aynı kısılere cıkıyor Allah Allah bak sen şu işe
Ulann be büyük oyunu bozdun 😀😀

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,444
12,470
113
Ben burada gördüğüm.seyleri anlatsam kitap olur gerek yok. Konunun altı saçma sapan muhabbetlere doldu. Sevmediğin istemediğin adama basar engeli geçersin ben öyle yapıyorum. Tartışmanın lüzumu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...