- 2,365
- 1,731
- 113
Site de bonus falan yok üye falan olmayın
Boş yapma teneke site daha bonus vermiyor milleti burda üye yaptırma merdiven altı siteArkadaşlar site ödüyor Bonus da gerekli doğrulama yapanlara Ekleniyor. Babamın sitesi değil savunmak için de yazmıyorum ama henüz üye olmamış belki de şansı yaver gidecek kişilerin hevesini kırmayın. Kime niye ve neden vermiyor onu bilemem ama karalamayın, almak isteyenin de hevesini kırmayın çekim yapan arkadaşlara bol şans
O kadarına bir şey demiyorum kanka ben deneme bonusu için diyorum tabi ki bu siteye kalkıp 50 lira bile yatırmam138k olan bakiyeyi silip hesap kapattı ana bakiye 100 tl idi knk bence zorlama boşuna kanıtları var Anapara verilecek diyip vermemişlerdi taaaa 7 ay önce
Kafasına silah mı dayıyorum arkadaşım alan arkadaşlar çekmiş parasını sen alamadın diye niye haset ediyorsun? Ayrıca birine bir şey söylerken saygı sınırını aşmaBoş yapma teneke site daha bonus vermiyor milleti burda üye yaptırma merdiven altı site
Evet138 k mı ?
çok saçma ama çıkan 2 tl ile tekrar oyuna girip 1 tl lik çevirdim 50x attı 250 verdi ajksdhldk talep verdik 100 lira bakalım gelcek mibu ne ya 25 fs ekledi 2 tl verdi asdfdlkjsh
bazılarına ödüyo demek ki. kesinlikle ip çakışması olmamasına rağmen tüm kurallara uymama rağmen bana ödemediler sildiler.Siteye çamur atmayın bence detayları dikkatli okuyun öyle hareket edin site ödeme yapıyor 100 lira yerine farklı tutarda çekim talebi verirseniz tabi ki bakiyenizi silerler kurallara uygun hareket edin hayırlı geceler buda kanıtı ödediğine dair
Sakın üye olmayınız. Çevrimi tamamladım.canli destekte sorguladım. İptal ettiler bakiyemi. Üye olmayınız sakinYatırım şartsız arkadaşlar canlıdan bilgi alabilirsiniz
Deneme bonusu durduruldu diyorYatırım şartsız arkadaşlar canlıdan bilgi alabilirsiniz
Kanka foto atsanaBana odediler