- 121
- 0
- 16
15tl ekledi simdi sonunda
Kafalarına göre iş yapıyolar değme z üye olmayaen başta max 100 çekim sonra 200 yaptılar
Soğuk su iç benceKardes canlıya baglandım çekim veriyorum akşamdan beri diye işlem sıradında dedi arkasından hesabı sıfırladılar
Çok geç sonucluyor kuponları çekim yaparsan yada destekten bilgi alırsan haber verirsen çok sevinirimİlk yari gol var dedim mac bitti kupon hala sonuclanmadi sonuclansa cekim vercem canlida 100 kisi sira bekliyo
dostum site tarafından eksik ödenen birşey yokmuş tarafına üstüne sen bir daha yatırım yapmışsın buraya@Blue's benim favorisen eksik gelen çekim sorunumu çözecekmisini günlerdir yazıyorum buraya adam yerine koyup bakmıyorsunuz bile başkalarına cevap veriyorsunuz dakikasında hemen yazıyorum yine cevap yok size güvenerek yatırım yapıyoruz yardımcı olacaksınız diye yardım dahi etmiyorsunuz kaç gündür tek sorduğunuz kullanıcı adım ama gelişme yok sonuç yok sadece laf var kusura bakmayın ama durum böyle
200₺ çekimden sonra yatırımların mevcutmuş. Eksik yatan bir tutar olsa bir daha yatırım yapmazsın diye tahmin ediyorum. İyi günler@Blue's benim favorisen eksik gelen çekim sorunumu çözecekmisini günlerdir yazıyorum buraya adam yerine koyup bakmıyorsunuz bile başkalarına cevap veriyorsunuz dakikasında hemen yazıyorum yine cevap yok size güvenerek yatırım yapıyoruz yardımcı olacaksınız diye yardım dahi etmiyorsunuz kaç gündür tek sorduğunuz kullanıcı adım ama gelişme yok sonuç yok sadece laf var kusura bakmayın ama durum böyle
Hocam tam bilgi sahibi değilim kendileri bile bilmiyor olabilir100 çekilmiyormu şimdi 200 mü yapmak lazım