Burdan ekmek cikarmi dersin 🤣Bak adam sayesinde kazanıp çektiniz adama bı sigara ismarlayin ağalar icmiyosa sigara bı kaç kişi varız surda bize ismarlayin🤣
bak şimdi adamlar çekti ben maç sonu oynadım çekmem ahahahahBak adam sayesinde kazanıp çektiniz adama bı sigara ismarlayin ağalar icmiyosa sigara bı kaç kişi varız surda bize ismarlayin🤣
Bende maç sonu oynadım labak şimdi adamlar çekti ben maç sonu oynadım çekmem ahahahah
acele ettim direk 1xbeti açıp oynadım kilitlerler diye ki kilitleyip düzeltmedi salakalrÇeyrekte yiteleyip cekecektin maç sonuna kadar ayikabilirler artik
en az 10 fark atar
Tek haneli farkta biter bu maçen az 10 fark atar
lakers maçı rahat içerde diğerini @butragueno sor o çok daha iyi takip ediyorBeyler basketten anlayan var mı iki maça oynadım oluru varsa yazabilir mi
San antonio la clippers ilk çeyrek 53.5 üst bide lakers cleveland maçı 228.5 üst
Havada karada gelir bolsansBeyler basketten anlayan var mı iki maça oynadım oluru varsa yazabilir mi
San antonio la clippers ilk çeyrek 53.5 üst bide lakers cleveland maçı 228.5 üst
Öyle oluyor demi bu işler genelde🤣bak şimdi adamlar çekti ben maç sonu oynadım çekmem ahahahah
yok aga izledim ben maçın son 5 dk sini acayip boy farkı falan da varTek haneli farkta biter bu maç
Eyvallah kral sagolasinlakers maçı rahat içerde diğerini @butragueno sor o çok daha iyi takip ediyor
bu durumda siteye bakmayacaksın altyapğıya bakacan betcoya dalacaktınBiz siteyi ogrenesiye kadsr adamlar duzeltti
Clipers riskli gibi ama nba bu isteseler rahat olur ama ben bu maca ust almazdim digeri iyiBeyler basketten anlayan var mı iki maça oynadım oluru varsa yazabilir mi