- 43,180
- 46,812
- 113
Nispet yapa yapa oyna dost bitli @piyade alamamış zuhahahahAlanlar frbeti tek maça yada iki maça atsin zaten en fazla 50 veriyor frebet
Nispet yapa yapa oyna dost bitli @piyade alamamış zuhahahahAlanlar frbeti tek maça yada iki maça atsin zaten en fazla 50 veriyor frebet
Oynadık 6 orana attık geldi 50 yansıdı amkNispet yapa yapa oyna dost bitli @piyade alamamış zuhahahah
Gelirse 50 ana Bakiye olarak mı geçiyor 250 yapıp cekecezmiAlanlar frbeti tek maça yada iki maça atsin zaten en fazla 50 veriyor frebet
Foto at catlasın bitli piyade hahahahahaOynadık 6 orana attık geldi 50 yansıdı amk
Bizde alamadık bosa üye oldukvermıyor aartık bitmiş konu kilit
??Gelirse 50 ana Bakiye olarak mı geçiyor 250 yapıp cekecezmi
Abi nası ya?pollyanna olma bukadar, 3 saat bekliyosun sıra sayıyosun, bi beklentidesin anladınmı mesela verecekleri iki kuruş değil, veriken emk, çağla kahpesine dedim patronun sana bu akşam mesai yok diyeydi, kendini yerime koy ya dedimSıkmayın canınızı bana bitti dediler.. Boşa üye olduk sonra yine kampanya yaparlarsa bu seferde biz alırız. Problem ve moral bozma yok
canlı düzletiyor sakın dokunma direk canlı 250 yapıyor sonra cekim verOynadık 6 orana attık geldi 50 yansıdı amk
Çektim bile dost 😂😂canlı düzletiyor sakın dokunma direk canlı 250 yapıyor sonra cekim ver
güle güle harcaÇektim bile dost 😂😂