- 1,628
- 497
- 83
takip deyim kral yaktim sigarimi rahat olDostlar son maça kaldım fluminense Kaybetmez ise Dm den bir arkadaşa 40 TL yollarim herkese bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 142109
yazar yazmaz atti helal beeeDostlar son maça kaldım fluminense Kaybetmez ise Dm den bir arkadaşa 40 TL yollarim herkese bol şanslar
cakmak dan cikan gaz ugurlu geldi dayi😂😂yazar yazmaz atti helal beee
tebrikler geldi say simdidenDostlar son maça kaldım fluminense Kaybetmez ise Dm den bir arkadaşa 40 TL yollarim herkese bol şanslar
bu gazla ikiyi atarsalar şasirma bilader😂Parasında değilim ama zevkine bu iyi oldu umarım yemezler
Gelecek inşallah reis yenilmez Bol şans kesene bereket şansın daim olsun.Dostlar son maça kaldım fluminense Kaybetmez ise Dm den bir arkadaşa 40 TL yollarim herkese bol şanslar
Ev yensin en garantisiDostlar son maça kaldım fluminense Kaybetmez ise Dm den bir arkadaşa 40 TL yollarim herkese bol şanslar
dm den bekliyorum kesene bereketDostlar son maça kaldım fluminense Kaybetmez ise Dm den bir arkadaşa 40 TL yollarim herkese bol şanslar
10 tl yi napacan loBol şans kardeşim şanslı hangimiz bilelim 40 TL vereceglne 10 TL ver 4 kişi yap şunu
Gelecek reis rahat ol şimdiden hayırlı olsunDostlar son maça kaldım fluminense Kaybetmez ise Dm den bir arkadaşa 40 TL yollarim herkese bol şanslar
Düştük bir para sevdasına 10 TL ne olacak bende bilmiyorum kanka10 tl yi napacan lo