- 766
- 211
- 43
Benide oyundan attı 1500 tldeyim şuan
23:53 te de ben verdim bekliyorum bakalımŞimdi kazansanızda sabah 9 itibariyle çekim talebi verebiliyonuz ben 23.59 da verdim bakalım gelecekmi
En fazla üç yüz cekilmiyomuydu660 tl ödedi bana da
hahahahaFtn bakiye ne alaka yav tr yapıyorum bakiye sıfır tl oluyorEkli dosyayı görüntüle 685923
Ftn hesabıyla bonus talep etmişsin bende öyle yaptım çekim verdim bekliyorum 12den önce bakalımFtn bakiye ne alaka yav tr yapıyorum bakiye sıfır tl oluyorEkli dosyayı görüntüle 685923
Çekimi nasıl verdin bende ftn cüzdan yokFtn hesabıyla bonus talep etmişsin bende öyle yaptım çekim verdim bekliyorum 12den önce bakalım
Bende yanlışlıkla ftn de talep etmişim 21 ftn verdi hepsini çekim verdim salagin biri onaylar gönderir belkiFtn bakiye ne alaka yav tr yapıyorum bakiye sıfır tl oluyorEkli dosyayı görüntüle 685923
mümkün değil ödemez hataFtn hesabıyla bonus talep etmişsin bende öyle yaptım çekim verdim bekliyorum 12den önce bakalım
Beyler ödemem yatmış hesabaBirisi ödeme geldi yazsada umutlarımız tavan yapsa 😂😁
mümkün değilBende yanlışlıkla ftn de talep etmişim 21 ftn verdi hepsini çekim verdim salagin biri onaylar gönderir belki