- 65
- 18
- 8
Benimde aynıBonus onaylandi diyor ama oyunalra giriyorum yok neden bilen varmi
Benimde aynıBonus onaylandi diyor ama oyunalra giriyorum yok neden bilen varmi
Bonus taleple deneme bonusu yok Nasıl alıyorsunuz bunuBenimde aynı
Vardı ben alırken şimdi yokBonus taleple deneme bonusu yok Nasıl alıyorsunuz bunu
kaldrımışlar demek ki çekim yapanlar varrsa kaldıryolarhemen biz onaylandı ayzdı eklenmedi herhalde iptal ettile bonus canlı desetkte yokBonus taleple deneme bonusu yok Nasıl alıyorsunuz bunu
arkadaş lar bakiyeyi sildiler parayıda vermediler şaka gibi 12 tl bırakdılar bideEkli dosyayı görüntüle 685981nerden cekim vereyim ve minimum 10ftn diyo 300 veremiyorum
Şu an yeni gösteriyor ödendi göstermiyorbeyler bişey soracağım Bir yardımcı olursanız sevinirim bu site çekim ödendi diyor bana gelen bir şey yok canliya sordum işlem sirasindadir diyor bir bilgi si olan varmı aydinlatirsa sevinirim
ilginçgeldi kral tam buraya yazdım ibanini özel den yaz sana 200 şans atayım
Attım Kralgeldi kral tam buraya yazdım ibanini özel den yaz sana 200 şans atayım
Kesene Bereket olsun geldi sağ olattım kral eyvallah
bi esprik yaptın 200 kaptın vaybeAttım Kral
Bonusu NeredenBi ben mi kazandım herkes ayarlanmış falan diyor Diamond strike oynadım 222 spin verdi sonra tekrar girdim yine 222 spin verdi çekim talebi verecem inşallah gelir
Benim bakiye kople gitti düzenleme alt dedi gitti parageldi kral tam buraya yazdım ibanini özel den yaz sana 200 şans atayım
Bakiye siliyor konu kilit 🔏