- 25
- 20
- 3
kımse uye olmasın destek bıle yabancı dıl dalga gecıyolar resmen
Nasıl aldın dayıko222 freespin bittikten sonra bi 222 freespin daha eklendi ne iş
gece talep vermiştim 222 spin bitti sonra hemen ardından 222 spin daha eklendi toplam çıkan kazanç 555 tlNasıl aldın dayıko
Bonus talepte yok şuan alamıyoruzgece talep vermiştim 222 spin bitti sonra hemen ardından 222 spin daha eklendi toplam çıkan kazanç 555 tl
Ben gece talep vermiştim promosyonlarda 222 freespin deneme bonusu olarak görünüyorBonus talepte yok şuan alamıyoruz
Yalnız hata veriyor başka slot oyununa girinceBonus talepte yok şuan alamıyoruz
Promosyonlarda var da bonus talepte yokBen gece talep vermiştim promosyonlarda 222 freespin deneme bonusu olarak görünüyor
canlı desteğe yazdınız mı ben bir türlü canlı desteğe giremedimPromosyonlarda var da bonus talepte yok
Yok dostum canli destek falan paraları bitti 😂Beklemek gerekiyor sanırım
ben direkt çekim verdim gelirse gelir gelmezse gelmezYok dostum canli destek falan paraları bitti 😂
Hangı oyunda bana eklendı dıyor bısey cıkmıyorBen gece talep vermiştim promosyonlarda 222 freespin deneme bonusu olarak görünüyor
Diamond Strike ve Gates of Olympus ta ben gates of olympusu seçtimHangı oyunda bana eklendı dıyor bısey cıkmıyor
Nasıl talep ettinizDiamond Strike ve Gates of Olympus ta ben gates of olympusu seçtim