Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ovibet 555 FreeSpin Deneme Bonusu

Blackman1627

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10
0
1
Bu soteype sakinha üye olup hele hele yatırım yapmayın ödemeyi alamazsınız sakinhas yatırım yapmayin

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
834
712
93
Almış olduğunuz Freespinleri Pragmatic sağlayıcısındaki Diamond Strike ve Gates Of Olympus
oyununda geçerli olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Bu promosyon ile bakiyenizi minimum 2000 TL yaptıktan sonra 300 TL olarak çekim talebi iletebilirsiniz.Kalan bakiyeniz çekim esnasında sıfırlanacaktır.

Kazançlar slotlarda gecerli, sanırsam Gates of olypmus da daha yüksek spinliyor kontrol edersiniz.

Ovibet55

zarbi12345

Yeni üye
Yeni Üye
2
1
3
Almış olduğunuz Freespinleri Pragmatic sağlayıcısındaki Diamond Strike ve Gates Of Olympus
oyununda geçerli olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Bu promosyon ile bakiyenizi minimum 2000 TL yaptıktan sonra 300 TL olarak çekim talebi iletebilirsiniz.Kalan bakiyeniz çekim esnasında sıfırlanacaktır.

Kazançlar slotlarda gecerli, sanırsam Gates of olypmus da daha yüksek spinliyor kontrol edersiniz.

Ovibet55
Link

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
943
318
63
freespin kazancını diğer oyunlarda kullanamıyoruz, çözebilen var mı

Ziganaplus

Üye
Yeni Üye
15
1
3
Benim bakiyemi silmişler 1600tl yapmışyım canlı destek bota çevirmiş konuşmaları ftn hesabıyla evlenenler sıfırlanmıştır diyor kesinlikle üye olmayın para yatırmayın

Altan5444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
105
28
28
Canlı destek diyorum cevap vermiyor artı promosyon sayfasında aktif et butonu ile alınıyor yazıyor botta ve promosyon sayfasında aktif et butonu yok resmen sahtekâr bunlar

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
955
389
63
Canlı destek diyorum cevap vermiyor artı promosyon sayfasında aktif et butonu ile alınıyor yazıyor botta ve promosyon sayfasında aktif et butonu yok resmen sahtekâr bunlar
ben de aynı durumdayım maalesef. nasıl alacaz bilmiyorum