- 6
- 5
- 3
Problem değil hacı zaten he bu arada çekiliş cıktı da paraya konmak için burda değilim sabahtan beri mail attım en son bunu onayladılar da irtibat kurdumKardeş nereden bileyim senin hesabinin çalındığını özür dilerim pardon
Problem değil hacı zaten he bu arada çekiliş cıktı da paraya konmak için burda değilim sabahtan beri mail attım en son bunu onayladılar da irtibat kurdumKardeş nereden bileyim senin hesabinin çalındığını özür dilerim pardon
Tekrar tebriklerProblem değil hacı zaten he bu arada çekiliş cıktı da paraya konmak için burda değilim sabahtan beri mail attım en son bunu onayladılar da irtibat kurdum
bol kazançlar dostBaşkan sana o kadar çok cıktı ki en son sayende kazandım vallah tekrar tekrar ederek
Kanka sen varya adamın dibisin forumda senin gibi üyelerin çoğalması lazım hayat paylaşınca güzel1000 TL ödül kazanmışim @Oynabet Destek @Başkan @Shellac etkinlik için tşkler yarın çevrimi tamamlayıp çekim yaparsam 4 arkadaşa çekiliş ile 25 TL şans parası göndereceğim diğer ödül kazanan arkadaşları tebrik eder kazanç sağlamaları durumunda forumdaslar ile paylaşım yapmya davet ediyorum kalın sağlıcakla iyi forumlar
Üstad Beşiktaş'tan aldın parayı daha ne olsun')Kanka sen varya adamın dibisin forumda senin gibi üyelerin çoğalması lazım hayat paylaşınca güzel
Üstad gece 12 ye kadar yüklenir 24 saat denmisListe iletildi mi acaba
Bu site geceden sonra yukluyor zatenÜstad gece 12 ye kadar yüklenir 24 saat denmis
Geceden sonra ekliyor site yazdım ya bir oncekı mesajdaYüklenen vae mi beyler
Malesef hayırYüklenen vae mi beyler
Eklenmez mi diyosun geceye kadarGeceden sonra ekliyor site yazdım ya bir oncekı mesajda
Maçlar var erkenden neden yuklesınler kı o sreçte kazananlar olurçekiliş geç oldu bari erken yükleseler
Dostum rulete çevrim sakat nedeni ise max 3 kat kazanıyon ve daha yüksek kazanirsan silinecek para bence sansiniRulette çevrim yapsak olmaz mı